Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Zuhanytálcák

lap: 1 | 6 - találat: 72
látható:


A zuhanytálcák alkalmazása egy régi bevett megoldás, hiszen egyszerűbb a telepítése, mint ha ki szeretnénk csempézni, esetleg mozaikkal kirakni a zuhanyzóhely padlózatát.
A zuhanyhelység, vagy zuhanykabin alapvető része a zuhanytálca. Ennek az esztétikai okán kívül praktikussági oka is van. Bármennyire is furcsának tűnik, a zuhanyzás élménye bizony függ a zuhanytálcától is, hiszen a csupasz láb érintkezése a zuhanytálca bordázott felülete kellemesebbé teheti azt.

A Megatherm Kft.-nél az egyre népszerűbb akril (acryl), illetve a műmárvány zuhanytálcák kerültek előtérbe a modern tálcákhoz képest lassan divatjamúlt acéllemez tálcákkal szemben.
Manapság a szaniter termékek - a lakberendezés szempontjából - fontos szerepet játszanak az egységes stílusú otthon megteremtésében.

Akril zuhanytálcák:

A műanyag zuhanytálcáknál az egyik leggyakoribb alkalmazott anyag az akril. Az – öntött gyártmányokhoz képest – olcsóbb és könnyebb gyártás mellett nagy előnye, hogy antibakteriális felülettel tudják bevonni, továbbá kisebb súlya miatt könnyebben szállítható és telepíthető.

Műmárvány zuhanytálcák:

A Megatherm által forgalmazott zuhanytálcák másik fajtája az öntött zuhanytálca. Ezek a szaniter termékek különleges, speciális eljárás segítségével őrölt dolomit és műgyanta keverékéből készülnek. A gyártás során csúszásgátló – 0,5 mm vastag Gelcoat bevonatú - felületet kaptak a biztonságosabb zuhanyzás érdekében.

A kiváló minőségnek és a nagy – akár 300kg-os – teherbírásnak köszönhetően az öntött zuhanytálcák nem csak a háztartásokban, hanem például közösségi helyeken, így kórházakban, sportlétesítményekben, szállodákban és fürdőkben is kiválóan alkalmazhatók.

Kialakítás:

A zuhanytálcák kialakítása sokféle lehet, beszélhetünk félköríves, negyedköríves, szögletes (négyzetes, vagy téglalap) tálcákról. Létezik jobbos, vagy balos kivitel.
A telepítésnél fontos szempont a zuhanytálca szifonok helyzete is, hiszen az víz itt folyik le a tálcáról a szennyvízcsatornába.

A kis méretű fürdőszobák számára kitűnő megoldás az úgynevezett (

Anima Rondo

) minikád. Ez tulajdonképpen egy mélyülőkés zuhanytálca, a felnőtteknél zuhanyzóként, a kisebbeknél, gyermekeknél kádként funkcionálhat.

 

 

Kiegészítők:

A kádláb Megatherm Kft.-nél forgalmazott kádakhoz általában az egységcsomag részét képezi. Amennyiben szükséges a zuhanytálca a beépítés helyétől függően előlappal is szerelhető.

 

Ha már szóba került a beépítés. Egy nagyon fontos dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni, ez pedig a szigetelés.

A vizes helységeknél különösen fontos, hogy az üzemelés során keletkező vízhatásoktól védjük az épületet. A zuhanytálcák beépítését minden esetben bízza szakértőre!
A helytelen telepítés akár néhány hónapon belül látható (penész a tálca körül, vizesedő falak) és/vagy érezhető (rossz szag) problémát okozhat, nem is beszélve azokról, amiket nem látunk azonnal (épület vizesedése)...

A Megatherm Kft.-nél több, mint 10 -féle zuhanytálca közül választhat akár üzleteinkben, akár webáruházunkban. Legyen szó akril, vagy műmárvány zuhanytálcákról, előlapos vagy csempeborítású beépítésről, nálunk a piacon fellelhető egyik legjobb ár/érték arányú szaniter termékhez juthat hozzá.