Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Wc ülőkék

lap: 1 | 7 - találat: 73
látható:

WC-ülőke

Néhány évtizede a házaknál még nem volt WC, így WC ülőke sem. Az emberek dolgukat jobb esetben az udvaron álló mellékhelyiségben végezték el.
Az idő és a technológia fejlődésével, no és a komfortzóna igényének növekedésével az emberek saját lakásaiba külön vizes, esetleg külön mellékhelyiséget épített.
A korai időkben főleg a fa WC-ülőke volt a jellemző, hiszen a WC-ülőke elterjedését a gyártási technológia elmaradottsága gátolta.
Ez szerencsére már a múlté. A gyártók hatalmas választékkal, sok kiegészítő termékkel vannak jelen a szaniter piacon, sok variációs lehetőséget nyújtanak a vásárlóknak.

Nálunk, a Megatherm Kft.-nél közel 30 típus közül választhat.
Forgalmazunk, hagyományos WC-ülőkét, műanyag és fém zsanérral. Méltán népszerű az antibakteriális WC-ülőke, hiszen tartós, jó minőségű, hőre keményedő műanyag anyaga nyújt védelmet a káros baktériumok és mikroorganizmusok ellen.
E mellett tűz és parázs álló - bizonyára vannak olyanok, akik a wécézés közben dohányoznak. Ez a fajta termék könnyen tisztítható és tisztán tartani, karban tartani, így ideális megoldás a háztartási és üzleti felhasználásra (szállodák, éttermek, egészségügyi intézmények).
Nagy előnye még, hogy egyedi fényes bevonatának köszönhetően UV -és karcálló. Felejtse el a besárgult, karcos ülőkéket.

Vidámságot hoz a mellékhelyiségbe a színes mintával ellátott figurás, funkcionalitást és praktikumot pedig a lecsapódásgátló, illetve a speciálisan mozgáskorlátozottaknak tervezett WC-ülőkék. Higiéniát a bidéfunkcióval ellátott WC-ülőke.

Széles áruválasztékkal, több gyártó - köztük az Ivanicplast, az Easy-Bid, a Cersanit, az Alföldi (Villeroy & Boch), a Geberit és a Toilette Nett - termékeivel állunk rendelkezésre.