Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Wc tartályok falon kívül

lap: 1 | 2 - találat: 24
látható:

WC-tartály

Csak egy WC-tartály?
Sokan legyintenek, ez csak egy WC-tartály.
Nincs igazuk! Fontos, hogy a WC tartály jó minőségű legyen.

Hogy miért?

Önnek sem mindegy, hogy az adott WC-tartályt ezerszer, vagy százezerszer húzza le, igaz?
Ezért nálunk, a Megatherm Kft.-nél széles választékkal állunk rendelkezésre.
Forgalmazzuk a Geberit különböző termékeit, legyen szó alacsonyra szerelhető falon kívüli öblítőtartályról, akár vízkezelő tabletta elhelyezését biztosító nyílással.
Kis és nagykereskedelmi egységekben, továbbá internetes webáruházunkban is megtalálható a hazai gyártmányú Dömötör WC-tartályokat is, több változatban, víztakarékos verziókban is.
Szintén jelen van a Fluidmaster által gyártott LIV WC-tartályok.
Egyes típusok u.n. ASP anyagból készültek, ennek a kiváló anyagnak köszönhetően tartósan ellenáll a sérüléseknek, UV sugárzásnak, tartósan megőrzi fehér színét.
Vásárláskor érdemes arra is figyelni, hogy a tartály páralecsapódás ellen szigetelt-e, milyen – lehetőleg alacsony – zajkibocsátású-e, kétmennyiséges öblítésű-e, illetve milyen a szerelési követelmény.

Elsőként nézzük a Dömötör WC-tartályt. Magyar gyártmány, a Szekszárd melletti Őcsény településen készítik.
Jó néhány WC-tartályt gyártanak, van középmagas és magas beépítésű tartály. Mindegyikre jellemző a jó minőség és szerelhetőség, az ECHO-KM öblítőtartály esetében a WC-tartály vízpára elleni szigeteléssel.
Mindegyik Dömötör WC-tartályra jellemző a csendes vízutántöltés és az egyszerű szerkezetből adódó, könnyű szerelhetőség, a cég teljes javítókészletet biztosít a tartályokhoz, így biztosítva a hússzú élettartamot.
A Dömötör büszke arra az általa alkalmazott energiatakarékos rugós elzárású öblítő rendszerére, amelynek segítségével fokozat mentesen 0,5 litertől – 10 literig tetszőleges vízmennyiség öblíthető le.

A svájci székhelyű Geberit márka Magyarországon összeforrt a megbízható szaniter termékek nevével.
A Geberit mottója „amikor mindennek tökéletesen illenie kell”
Mindez meglátszódik a termékeken is. Legyen szó külső, vagy falba építhető verzióról, a vevő biztos lehet abban, hogy akár évtizedeken keresztül nem valószínű, hogy hozzá kell nyúlni a tartályhoz.

Figyelmébe ajánljuk Alföldi (Villeroy & Boch) és LIV WC-tartályainkat is.

Az ideális WC-tartály kiválasztásában szakképzett kollégáink szívesen állnak rendelkezésre. Várjuk hívását!