Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Ariston gázkazánok (falikazánok és állókazánok)

lap: 1 | 3 - találat: 26
látható:

Ariston energiatakarékos rendszerek


Az Ariston gázkazánokat évtizedek óta kedvelik a fogyasztók igen kedvező ár-minőség viszonyuk miatt. Sok tízezer háztartásban üzemelnek ilyen kazánok, gyakori, hogy élettartamuk lejárta után a tulajdonosok ismét Ariston kazán vásárlása mellett mellett döntenek,

Manapság a  gázkazánokkal szembeni fogyasztói elvárások is egyre magasabb szintet érnek el. Ezen elvárások minél magasabb szintű kielégítésére jó megoldást jelentenek az Ariston kondenzációs gázkazánjai. Kiemelkedően hatékony kombi és fűtő falikazánok biztosítják otthona melegét, a fürdőszobai komfortot és mindezt magas hatásfokkal, környezetbarát módon üzemelve.

Ezek a modern készülékek akár Wi-Fi hálózaton keresztül is irányíthatóak, csak egy okos telefon kell hozzá. Így az energiaszámlán is még többet spórolhat, hiszen optimalizálhatja a készülék bizonyos beállításait távolról is. Az Ariston kondenzációs gázkazánok a magas hatásfokuk következtében gyorsan, szinte azonnal biztosítják a használati  melegvizet is, így növelve az Ön komfortérzetét.

 

A márkán belül a Genus One Hybrid termékcsaládba tartoznak a legújabb generációs Nimbus M Net hőszivattyúk és a One sorozatú kondenzációs kazánok is. A készülékek - élvonalbeli technológiájuk révén - fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállítására szolgálnak. Valamennyit alaptartozékként elláttak Ariston Net-csatlakozással. Ezek a berendezések mind a felújítások, mind az új építésű rendszerek igényeit is kielégítik (Flex modellek).

 

Az Alteas One kondenzációs falikazán One a szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel készül, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is. A gyújtásvezérlő rendszer képes automatikusan érzékelni a gáz sajátosságait, és ezáltal állandó fűtési teljesítményt, pontos vezérlést és biztonságos működést biztosít bármilyen körülmények közt.
Akár 94%-os szezonális hatékonyság, lehetőség az A+ energiahatékonyság elérésére hőszabályozó tartozékokkal és külső érzékelővel. Távirányítás az Ariston Net alkalmazás útján, a beépített Wi-Fi átjárónak köszönhetően.
Használatra kész BusBridgeNet® technológia, amely kommunikálhat más Ariston termékekkel, hogy az energiafogyasztás optimalizálása érdekében a termékeket (és energiaforrásokat) összeillessze és összehangolja.
1:10-es modulációs arány az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében, ami korlátozza a készülék sűrű ki-bekapcsolását.

 

A Clas One termékcsalád korrózióálló acél XtraTech™ hőcserélővel készül, kizárólag az Ariston termékekhez. A korábbi verzióhoz képest +142%-kal nagyobb hőcserélő áramlási keresztmetszet, LCD kijelző, A+ energiaosztályú fűtés érhető el a hőmérséklet-szabályozás segítségével. Modulációs arány 1:7, BusBridgeNet® kommunikációs protokoll, optimalizált beépített zajcsillapítás jellemzi.

 

A CARES S 24 Kompakt kondenzációs kazán új rozsdamentes acél hőcserélővel készül, fém burkolattal, 1:5 modulációs aránnyal. Kompatibilis pozitív nyomású gyűjtő

kéményekkel (C10 konfiguráció), opcionális LPG csatlakozás készlettel, NOx 6, BusBridgeNet® kommunikációs protokoll, LCD kijelző szilikon gombokkal. Ráadásként új első burkolati nyomásmérővel a jobb láthatóság érdekében.

 

A Genus Premium Evo HP nagy teljesítményű (ipari, társasházi) kondenzációs fali gázkazánok kazánjait egyesével, illetve kaszkád rendszerben (iker vagy soros) lehet telepíteni 8 kazánig. Mindkét telepítési mód esetén rendelkezésre állnak a megfelelő kiegészítők a hidraulikus-, égéstermék elvezető-, valamint a szabályozó/vezérlő rendszerekhez. 45 kW - 150 kW termék kínálat, kettős telepítési forma: iker - vagy soros kaszkád, új rendszer szabályozás, napkollektoros rendszer integrációjának lehetősége.

A teljes portfólió rendelhető kombi és fűtő típusban is, mely utóbbiakhoz Ariston  közvetett fűtésű használati melegvíztároló (80l; 120l; 160l; 200l; 300l; 450l) is alkalmazható, ha az átfolyó rendszerhez képest nagyobb vízigényt kell kiszolgálni.

 

Az Ariston a fenntarthatóság és a környezetbarát megoldások híve, így kazánjaik is a legalacsonyabb károsanyag kibocsájtásra és legnagyobb hatékonyságra lettek tervezve. A berendezések alkatrészei egytől egyig az időállóság és tartós fűtési teljesítmény jegyében készültek. Kevesebb pazarlás, magasabb komfort. Előnyök Önnek és a Földnek is.

Minden Ariston kazán kivételes minőségi és biztonsági adottságokkal rendelkezik, felhasználóbarát és hosszú élettartamú termék. Ezek a kazánok a világszerte híres olasz dizájn révén egyszerű és elegáns külsővel rendelkeznek, tetszetős küllemük miatt konyhákban és fürdőszobákban jól látható helyeken is felszerelhetők.