Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Remeha kondenzációs gázkazánok (falikazánok)

lap: 1 | 2 - találat: 17
látható:

A holland Remeha gyártmányú gázkazánok magas műszaki színvonalukkal és energiahatékonyságukkal vívtak ki hírnevet maguknak. Több készülékcsalád is rendelkezésre áll, mind kombi falikazánok, mind fűtő falikazánok megtalálhatók választékukban.
Országos szervizhálózat és hosszú távú alkatrészellátás biztosítja a készülékek hosszú távú üzemeltetését.Delta kondenzációs falikazánok


A Remeha gázkazáncsaládok legújabb, "belépő szintű", legversenyképesebb árú tagjai a Delta kombi fali gázkazánok. Logikus, célorientált felépítésű készülék, minőségi alkatrészek felhasználásával készül. könnyen szervizelhető, üzemeltethető. Ez a praktikus kombi kazán nem csupán a kivitelezők, hanem a lakástulajdonosok számára is számos előnnyel rendelkezik, amik közül kiemelkedik kompakt kivitele és rendkívül kedvező ár-érték aránya, hiszen ezek a készülékek nem csupán a fűtést, de a használati melegvíz átfolyó rendszerű előállítását is megoldják. A Delta készülékek kifejezetten ajánlottak társasházi projektek számára is.

A Remeha Delta kazán Premix (előkeveréses) égővel szerelt az alacsony károsanyag kibocsátás érdekében, valamint rozsdamentes acél hőcserélővel van ellátva, amely a hosszú élettartam záloga. Minőségi hidraulikus egysége sárgarézből készült. Tökéletesen biztosítja a fűtési- és használati melegvíz igényt.

A kondenzációs technikának és a beépített időjáráskövető szabályozásnak köszönhetően nagy fokú energia-megtakarítás érhető el a hagyományos kazánokhoz képest. A Remeha Delta kazánok előnyeit legjobban a Remeha megbízható modulációs szobatermosztátjaival - qSense és iSense - tudja kiaknázni.

 

Könnyű és egyszerű kezelés

 

Informatív, könnyen kezelhető, jól olvasható LCD kijelző. A kijelző körül elhelyezkedő gombokkal gyorsan és egyszerűen végezheti el a készülék beállításait és itt olvashatja a kazán üzeneteit is.

Tzerra Ace fali kondenzációs gázkazánok

A felhasználói igényeknek megfelelően lett továbbfejlesztve a Remeha Tzerra kazánok új verziója, a megújult Tzerra Ace, mely modernebb és mindenekelőtt felhasználóbarátabb mint az elődje volt. Akár hőszivattyúval és napkollektorokkal is telepíthető, így hibrid üzemben szolgálja a megújuló energia minél nagyobb mértékű kiaknázását. Ezáltal támogatja a fenntarthatóságot és a gazdaságos működést.

Magas hatásfokú, energiatakarékos kondenzációs falikazánok

A REMEHA Tzerra Ace sorozat egy megbízható, rugalmas, sokoldalúan felhasználható, folyamatos teljesítményszabályozású, kondenzációs falikazán család. Ez érvényes a kazán szabályozhatóságára, az égéstermék-elvezetés és égésilevegő-hozzávezetés sokrétűségére, víz- és gázoldali csatlakoztathatóságára. A csekély beépítési méret, a zajtalan üzem jellemzi.

Okos készülék
Az új TzerraAce kombi kazán komplex intelligens érzékelő rendszere segítségével biztosítja az Ön számára a változó felhasználói igények mellett is megfelelő mennyiségű és állandó hőmérsékletű meleg vizet és nyújtja a példátlan luxus kényelmét.

HMV-komfort üzemmódja segítségével pedig biztosítja a gyors használati melegvíz elérést.

A Tzerra ACE nanotechnológiás Ultra Responsive hőcserélője kis mérete ellenére akár 40 kW hőenergia leadására is képes. A folyamat gyorsan és késedelem nélkül történik, ezáltal gondoskodik a hőtermelés alacsony energiafelhasználásáról, magas hatásfokáról

eSmart (operációs) rendszer

Az új TzerraAce fejlett operációs rendszerrel rendelkezik: ez az eSmart

Az eSmart rendszer leegyszerűsíti a komplett automatizálás folyamatát és az intelligens kommunikációt a kazánnal. Az eSmarthoz csatlakoztatott intelligens eTwist termosztát és a praktikus eTwist alkalmazás segítségével gyorsan és könnyedén szabályozhatja fűtését.

eTwist az intelligens termosztát

Az intelligens eTwist termosztát és a letölthető eTwist applikáció segítségével bárhol is legyen, igényeinek megfelelően, könnyedén változtathatja meg otthona hőmérsékletét. Ráadásul az eTwist-telWi-Fi kapcsolat elvesztése esetén is élvezheti a teljes funkcionalitást.

Hibrid-Ready(vagy hibrid felhasználásra előkészítve)

A fenntarthatóság jelentősége miatt a TzerraAce tervezésekor is kiemelt szempont volt, hogy integrálható legyen megújuló energiát alkalmazó rendszerekbe is. Erre ad lehetőséget az eSmart rendszer, mely alkalmas napkollektoros és hőszivattyús hibrid rendszerekkel történő együttműködésre.

 

Avanta Ace fali kondenzációs gázkazánok

Az új Remeha Avanta Ace kazán annak a jól ismert Remeha Avanta kazáncsalád modernizált változata, amelyből a 2004-es bevezetése óta több mint 1,5 milliót adtak el a világon. Az Avanta Ace kifejlesztése során minden előny, amely az Avantát sikeressé tette, megmaradt, miközben felkészítették a mai világ digitális kihívásaira. A modern megjelenés mellett a készülék sokkal nagyobb felszereltséggel rendelkezik, mint elődje, és a többi Remeha Ace kazánokhoz hasonlóan az Avanta Ace is a Remeha eSMART Inside platformot használja. Ez teszi az Avanta Ace-t időtállóvá.

Egyszerű és gyors telepítés

Avanta Ace rövid idő alatt telepíthető. Több funkcionális elem alapfelszerelésként került beépítésre a kis tömegű kazánba, így az LCD kijelzővel ellátott kezelőpanel is, amely jelentősen leegyszerűsíti a telepítést.

Szervizbarát

Már a tervezésnél figyelembe vették az egyszerű, költséghatékony szervizelhetőséget. Minden alkatrész könnyen, a készülék elejéről elérhető.

eSMART Inside

Az eSMART Inside digitális funkciók széles skáláját kínálja, amelyek a kazán működését intelligensebbé és gazdaságosabbá teszik

Modulációs szabályozás

Folyamatos szabályozású helyiség- és külső időjárásfüggő szabályozók. A kívánt hőmérséklet függvényében a kazán teljesítmény folyamatosan a legkisebb és a maximális érték között változik.

ON/OFF vezérlés, ahol a teljesítmény az Avanta Ace-en beállított hőmérséklet alapján a legkisebb és a maximális érték között változik.

Kétpontszabályozású termosztátokkal is kihasználható a külső hőmérsékletszabályozás. Akár fűtési körönként alkalmazható a kazán belső fűtési görbéje. (Külső hőmérsékletérzékelő opcionális tartozék