Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Hajdu villanybojlerek

lap: 1 | 5 - találat: 51
látható:

Hajdu villanybojler – Magyarország legnépszerűbb bojlergyártójától

A tartósság és minőség révén évtizedek óta a Hajdu villanybojlerei a legnépszerűbbek között vannak Magyarországon.

Emlékszik a 80-as évek Hajdu mosógépreklámjaira?
Igaz, a szórakoztató TV-reklámban nem a témánkat adó bojlerek voltak.

Az évtizedek alatt gyártott megbízható, rendkívül tartós háztartási eszközeivel méltán alapozta meg hírnevét a Hajdu.

Bojlerként eredetileg csak a fűthető tartályokat nevezték, amelyek a forróvíz tárolására szolgáltak a vízvételig. A köznyelvben mára a tároló tartállyal nem rendelkező vízmelegítőket is bojlernek szokták hívni. Hosszú innovációs utat tett meg a bojler az egyszerű fával fűthető fürdőhengerektől a kondenzációs működésű gázbojlerekig.

Meglepő, de az említett fürdőhenger reneszánszát éli napjainkban. Hétvégi házakba, nyaralókba, erdészházakba telepítik, ahol nincs komoly igény lakóház szintű vizesblokk kialakítására. A fürdőhengert kádhoz, fürdődézsához közel helyezik, hiszen ezek a kezdetleges bojlerek egy kis kályhából, tartályból, zuhanycsaptelep + zuhanyszettből állnak és a készülékből közvetlenül valósul meg a zuhanyzás. A kályhában keletkező füstgázokat kéménybe vezetik, de a forró füst még előtte belülről fűti a köpeny-szerű tartályt és persze kismértékben a helyiséget is ahová telepítették.

A tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális tűzzománc bevonat és magnézium aktív anód biztosítja.
A bojlerek kialakításuknak köszönhetően kisebb energiafelhasználással működnek. Különleges freonmentes kemény poliuretán hab hőszigeteléssel vannak ellátva.

A Hajdu villanybojlerek ritkán romlanak el, de azért számít az is, hogy bármilyen meghibásodás esetén az alkatrészellátás biztosított.

A Megatherm Kft. évek óta forgalmazza a HAJDU Hajdusági Ipari Zrt. által gyártott Hajdu villanybojlereit.

Legyen szó alsó, vagy felső elhelyezésű, függőleges, vagy vízszintes elektromos meleg víz tároló villanybojlerről, 10, vagy 300 literes bojlerről, mi tudunk segíteni.