Látványkazán? Mi a csoda?!

látványkazánBár a barkácsáruházak kínálatában szereplő látványkandallókról, vaskályhákról egyre többet hallunk, mint praktikus és látványos fűtés-kiegészítési lehetőségről, az ezeknél nagyságrendekkel praktikusabb látványkazánt alig ismerjük. Pedig büszkék lehetnénk rá, hiszen magyar fejlesztés eredménye a vegyes tüzelésű látványkazán, ami nemcsak kiegészíti, hanem meg is oldja lakásunk fűtését!

A Celsius P-V25 vegyes tüzelésű látványkazán neves magyar gyártó terméke. Különleges dizájnelemként a kazán tüzelőajtajába nagyméretű hőálló üveget építettek be, így a látványkazán megjelenése kandallóhoz hasonló. A tűztérben lobogó lángok látványa egyedi, hangulatos megjelenést kölcsönöz a kazánnak, ami közben a központi fűtési rendszerre kapcsolva praktikusan, magas hatásfokkal, költséghatékonyan fűti az egész lakást.

Nemcsak kivitele, esztétikus megjelenése miatt különleges azonban ez a vegyes tüzelésű kazán! Óriási előnye más, egyszerű kazánokkal szemben, hogy a rendszer működéséhez szükséges alkatrészeket a készülék burkolatán belül mind megtaláljuk beépítve. A Celsius P-V25 látványkazán zárt és nyitott fűtési rendszerekbe is kompromisszumok nélkül beköthető, a tűztér 5mm vastag lemeze kiválóan ellenáll a nagy hőmérséklet-változásoknak.

„Igen-igen,”- mondhatja erre a kétkedő olvasó – „de biztosan gyakran meg kell rakni!” És nem! Nagy tűzterének (500x320x370) köszönhetően ez a kazán egy töltéssel meglehetősen hosszan üzemel!

Ha igazán stílusos és praktikus vegyes tüzelésű megoldást keres, ne késlekedjen! A Celsius P-V25 vegyes tüzelésű látványkazánt a Megatherm Kft. egyes  Szerelvénycentrumaiban raktárról is megvásárolhatja!