Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Kombi kazánok

lap: 1 | 5 - találat: 50
látható:
Kombi gázkazán Egymagában biztosítja a lakás fűtését és a használati melegvíz ellátását. A leggyakoribb felhasználási helyek kisebb alapterületű lakások, házak egy fürdőszobával. Nagyobb melegvíz igény kiszolgálására csak feltételesen használhatók (nagyobb méretű kádak, sarokkádak töltésére nem alkalmas).
A kombi gázkazán előnyei Kis méret, hogy szinte azonnal rendelkezésre áll a melegvíz, csak annyi melegvízet állít elő amennyire szükség van.
Hátránya: egy időben tökéletesen csak egy csapolót tud ellátni melegvízzel, több csapoló együttes használata esetén a melegvíz hőfoka ingadozni fog, a jobb minőségű kazánoknál a hőfok állandó csak a vízmennyiség fog csökkeni. Egyszerre csak egy feladatot tud ellátni, a használati melegvíz mindig előnyben van részesítve.
Kéményes kombi gázkazán A füstgáz hagyományos módon kéménybekötés által távozik a készülékből. A karbantartásokra nagyon figyelni kell, a szén-monoxid visszaáramlás lehetősége ennél a kazánnál a legnagyobb.
Zártégésterű kombi kazán Ezt a készüléket hívják turbós kombi kazánnak, a füstgáz egy ventilátor segítségével távozik a készülékből, zárt égéstérrel rendelkeznek. A zárt égéstér független a helyiség légterétől, a füstgáz visszaáramlásnak itt a legkisebb az esélye.
Kondenzációs kombi gázkazán Zárt égésterű kivitel ez is, itt is ventilátor által távozik a füstgáz a készülékből. A kondenzációs kombi készülékek a füstgázban lévő plusz energiát is hasznosítják, ezért a hatásfokuk magasabb mint az előző készülékeknek. Minőségi alkatrészekből felépített készülékek a hosszú élettartam érdekében.
 
A Megetherm hálózatban kombi kazánok rendkívül nagy választéka érhető el, melyeket  Radiant, Hajdu, Remeha, Ariston, és Bosch készülékeket forgalmazunk -szinte mindig készletről, azonnali kiszolgálással. 

Minden készülékünkhöz javasoljuk bizonyos kiegészítők megvásárlását. Ilyen elsősorban a korszerű, programozható szobatermosztát, amely segít a kazán üzemeltetési költségének csökkentésében. Szintén ajánlott a kazánokhoz iszapleválasztó beépítése, amely segíthet a készülék élettartamának növelésben és a rendszerhibák megelőzésében. Szintén hasznos kiegészítő egy modern fűtési és használati melegvíz rendszerben a vízlágyító, amely szintén sok bosszúságtól és költségtől kíméli meg a felhasználókat. Kisebb mértékben a jóval olcsóbb mágneses vízkőmentesítők is alkalmasak lehetnek az előbbi célokra.