Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (35)

Készlet szerint

Kombi kazán

lap: 1 | 4 - találat: 42
 1 2 3 4  
látható:
 1 2 3 4  

A kombi gázkazán egymagában biztosítja a lakás fűtését és a használati melegvíz ellátását.

A leggyakoribb felhasználási helyek kisebb alapterületű lakások, házak egy fürdőszobával. Nagyobb melegvíz igény kiszolgálására csak feltételesen használhatók (nagyobb méretű kádak, sarokkádak töltésére nem alkalmas).
A kombi gázkazán előnyei a kis méret, és, hogy szinte azonnal rendelkezésre áll a melegvíz, csak annyi melegvízet állít elő amennyi szükség van.
Hátránya egy időben tökéletesen csak egy csapolót tud ellátni melegvízzel, több csapoló együttes használata esetén a melegvíz hőfoka ingadozni fog, a jobb minőségű kazánoknál a hőfok állandó csak a vízmennyiség fog csökkeni. Egyszerre csak egy feladatot tud ellátni, a használati melegvíz mindig előnyben van részesítve.
Kivitelek
Kéményes kombi gázkazán: A füstgáz hagyományos módon kéménybekötés által távozik a készülékből. A karbantartásokra nagyon figyelni kell, a szén-monoxid visszaáramlás lehetősége ennél a kazánnál a legnagyobb.
Zártégésterű kombi kazán: Ezt a készüléket hívják turbós kombi kazánnak, a füstgáz egy ventilátor segítségével távozik a készülékből, zárt égéstérrel rendelkeznek. A zárt égéstér független a helyiség légterétől, a füstgáz visszaáramlásnak itt a legkisebb az esélye.
Kondenzációs kombi gázkazán: Zárt égésterű kivitel ez is, itt is ventilátor által távozik a füstgáz a készülékből. A kondenzációs kombi készülékek a füstgázban lévő plusz energiát is hasznosítják, ezért a hatásfokuk magasabb mint az előző készülékeknek. Minőségi alkatrészekből felépített készülékek, a hosszú élettartam érdekében.

Ha segítségre van szüksége kérjen visszahívást, vagy hívjon minket a +36 70 3333-519 számon.