Zuhanykabin? Zuhanytálca? Nem lehetne épített zuhanyozónk inkább?

zuhanykabinDehogyisnem! Az utóbbi időben növekszik az épített zuhanyzóban gondolkodók száma. Különféle racionális szempontok mellett részben ez talán a multikban vásárolt dömping zuhanykabinok megbízhatatlanságának, a zuhanytálcák szakszerűtlen beépítéséből adódó folyamatos beázásnak, illetve a csempézett zuhanytérrel kapcsolatos pozitív visszajelzéseknek, tapasztalatoknak köszönhető.

Miért és hol előnyösebb az épített zuhanyzó kialakítása?

Olyan helyiségekben, ahol méretkorlátok miatt nem lehet biztonságosan kialakítani tálcás vagy zuhanykabinos megoldást. Ilyen helyzet gyakran fordul elő kisebb lakóterek átalakításakor, fürdőszoba utólagos leválasztása, átépítése esetén. Szempont lehet például mozgásukban korlátozott, idős embereknél, hogy a zuhanytálca, zuhanykabin szegélye ne jelentsen akadályt, veszélyforrást a fürdés során. Az épített zuhanyzó esetén az akadálymentes használat könnyen megvalósítható.

Az épített zuhanyzók változatos, esztétikus kialakítást tesznek lehetővé, így a jobb helykihasználás mellett a különleges dizájn szempontok is indokolhatják kialakításukat. Kellemes, harmonikus, egyedi zuhanyterek hozhatók így létre, amelyek esetében nem elhanyagolható szempont, hogy könnyen takaríthatók, tisztán tarthatók.

Természetesen az épített zuhanyzók esetében is igaz, hogy a kiépítéshez használt anyagok, szerelvények minősége meghatározó a zuhanyzó használójának későbbi komfortérzete, elégedettsége szempontjából. A Megatehrm Kft. szerelvénycentrumaiban kiváló ár-érték arányú szerelvényeket, szaniterárukat szerezhetnek be a vásárlók, kivitelezők. Szakkereskedőink szakmai tanácsokkal is segítik a választást, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának és igényeinek legjobban megfelelő megoldást. Szükség esetén tapasztalt tervező, kivitelező ajánlásával is segítjük vásárlóinkat elképzeléseik megvalósításában.


Forduljon hozzánk ön is bizalommal!