Házhozszállítási információk

Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítást a Magyar Posta Zrt. közreműködésével végezzük vagy cégünk saját munkatársai teljesítik a sajátgépjárműveinkkel. A szállítási módot minden esetben társaságunk választja meg a szállítási díj érintetlenül hagyása mellett.

Társaságunk házhoz szállítást csak Magyarország területén vállal.
A kiszállítások munkanapokon történnek, reggel 9 és délután 17 óra között.

A Magyar Posta Zrt. általi kiszállítás esetén a kiszállítás konkrét időpontjára társaságunknak nincs ráhatása. Társaságunk általi kiszállítás esetén a kiszállítás időpontja 3 órás intervallum megjelölésével előzetesen telefonon egyeztetésre kerül a vásárlóval.
Sikertelen kézbesítési kísérlet Magyar Posta Zrt. általi kiszállítás esetén:
  Amennyiben a Magyar Posta Zrt. általi kiszállításnál első alkalommal a csomag kézbesítése sikertelen, úgy a házhoz szállítást egy alkalommal felár nélkül újból megkíséreljük. Az ismételt kiszállítás napjáról a Vásárlók a Magyar Posta Zrt. által az eredménytelen kézbesítési kísérlettel egyidejűleg a kézbesítési címen elhelyezett értesítőből tájékozódhatnak. A második sikertelen kézbesítési kísérletet követően a csomag még 5 napig átvehető az értesítésen megjelölt postán (ha a Magyar Posta Zrt. a szállító). Amennyiben ezen időn belül a csomag nem kerül átvételre, úgy a csomag visszakézbesítésre kerül a Megatherm Kft. részére. Újbóli házhoz szállítást ezt követően a Megatherm Kft. csak lentiekben megjelölt felár ellenében végez (a felár mértéke megegyezik az első kiszállításnál meghatározott díj mértékével).
Sikertelen kézbesítési kísérlet társaságunk általi kiszállítás esetén:
Társaságunk általi kiszállítás esetén, amennyiben a kézbesítés a vásárlóval előre egyeztetett időpontban sikertelen, úgy a csomag visszaszállításra kerül a Megatherm Kft. részére. Újbóli házhozszállítást ezt követően a Megatherm Kft. csak felár ellenében végez. A felár mértéke megegyezik az első kiszállításnál meghatározott díj mértékével.

A szállítási díj a megadott házszámig értendő. A házba, lakásba, emeletre való felvitelt a megadott ár nem tartalmazza!

Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, lehetőség szerint az átvételhez kérje rokona, ismerőse segítségét, vagy (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címét adja meg.
Amennyiben a Vásárló megtagadja a csomag átvételét, úgy köteles a kísérőokmányban feltüntetni az átvétel megtagadásának okát (pl. elállás). Amennyiben a Vásárló nem jelöli meg a kézbesítéskor az átvétel megtagadásának okát, úgy az Eladó felé a továbbiakban semmilyen, a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatos reklamációt nem jogosult érvényesíteni. Az átvétel indoklás nélküli megtagadása esetén a szállítási költségek a Vásárlót terhelik A szállítási díj a megadott házszámig értendő.

Az ingyenes kiszállítás:
A webáruházban "Ingyenes házhoz szállítás" felirattal megjelölt termékek házhoz szállítása ingyenes. Az ingyenes kiszállítás csak a termékképen "Ingyenes házhoz szállítás" felirattal megjelölt termékekre vonatkozik, és csak a webáruházban történő megrendelés esetén érvényes.

Tisztelt Vásárlóink!
Az egyedi vagy extra kezelést igénylő csomagoknál egyedileg kerül meghatározásra a szállítási költség, amint a visszaigazolásában fog látni az Ön rendelésére vetítve (kádak, mosdók, indirekt tárolók, zuhanykabinok, wc csészék).

Az alábbi küldeményekre vonatkozik a házhoz szállítás szüneteltetése:

Normál csomag ami meghaladja a 2 métert, illetve összméretben (hosszúság+szélesség+magasság) 3 méternél nagyobb és a raklapos csomagokra.

A házhoz szállítási díjak - amennyiben nem tételenkénti szállítási díj kerül felszámításra - az alábbiak:

TÖMEG (kg)

Kiszállítási díj

1 kg-ig

1890 Ft

2 kg-ig

2090 Ft

5 kg-ig

2490 Ft

10 kg-ig

2790 Ft

15 kg-ig

3290 Ft

20 kg-ig

3790 Ft

25 kg-ig

4390 Ft

30 kg-ig

4990 Ft

35 kg-ig

5990 Ft

40 kg-ig

6990 Ft


Bizonyos termékek házhoz szállítási díja tételenként kerül felszámításra. Tételenkénti szállítási díjszámítás esetén a tételenkénti kiszállítási díj megjelölés és annak mértéke a termék adatlapján külön feltüntetésre kerül. Ezen termékeknél a kiszállítási díj összege az adott termékből megrendelt darabszámtól függ. A visszaigazolásban feltüntetett súlyinformációk csak tájékoztató jellegűek, azok a szállítási díj meghatározásánál ezen termékek esetében nem irányadóak.

A közölt szállítási díj előre történő kifizetés esetén érvényes. Az utánvétes szállítási díjak a kosár értékétől függően növekednek a szállítmány értékének 2%-a mértékben, de legalább 500 Ft-tal!
480.000 forint kosárértéktől kizárólag csak előre átutalás fizetési mód lehetséges.
Az utánvétes vásárlások konkrét  szállítási díját minden esetben visszaigazoljuk.

Amennyiben a házhoz szállítást nem kívánja a fenti feltételekkel igénybe venni, lehetőség van a webáruházunkban megvásárolt termékek átvételére üzletünkben is. A termék megrendelésekor előre leegyeztetheti kollégánkkal, hogy melyik üzletünkben, milyen időpontban veheti át a megrendelt termékeket.