Házhozszállítási információk

Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítást a Magyar Posta Zrt. közreműködésével végezzük vagy cégünk saját munkatársai teljesítik

Társaságunk házhoz szállítást csak Magyarország területén vállal.
A kiszállítások munkanapokon történnek, reggel 9 és délután 17 óra között.

A kiszállítás konkrét időpontjára társaságunknak nincs ráhatása. Amennyiben első alkalommal a csomag kézbesítése sikertelen, úgy a házhoz szállítást egy alkalommal felár nélkül újból megkíséreljük. Az ismételt kiszállítás napjáról a Vásárlók a Magyar Posta Zrt. által az eredménytelen kézbesítési kísérlettel egyidejűleg a kézbesítési címen elhelyezett értesítőből tájékozódhatnak. A második sikertelen kézbesítési kísérletet követően a csomag még 5 napig átvehető az értesítésen megjelölt postán (ha a Magyar Posta Zrt. a szállító). Amennyiben ezen időn belül a csomag nem kerül átvételre, úgy a csomag visszakézbesítésre kerül a Megatherm Kft. részére. Újbóli házhoz szállítást ezt követően a Megatherm Kft. csak lentiekben megjelölt felár ellenében végez (a felár mértéke megegyezik az első kiszállításnál meghatározott díj mértékével). A szállítási díj a megadott házszámig értendő. A házba, lakásba, emeletre való felvitelt a megadott ár nem tartalmazza!

Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, lehetőség szerint az átvételhez kérje rokona, ismerőse segítségét, vagy (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címét adja meg.
Amennyiben a Vásárló megtagadja a csomag átvételét, úgy köteles a kísérőokmányban feltüntetni az átvétel megtagadásának okát (pl. elállás). Amennyiben a Vásárló nem jelöli meg a kézbesítéskor az átvétel megtagadásának okát, úgy az Eladó felé a továbbiakban semmilyen, a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatos reklamációt nem jogosult érvényesíteni. Az átvétel indoklás nélküli megtagadása esetén a szállítási költségek a Vásárlót terhelik A szállítási díj a megadott házszámig értendő.
A házba, lakásba, emeletre való felvitelt a megadott ár nem tartalmazza!

Az ingyenes kiszállítás csak a termékképen "Ingyenes házhoz szállítás" felirattal megjelölt termékekre vonatkozik, és csak a webáruházban történő megrendelés esetén.

Tisztelt Vásárlóink!
A logisztikai partnerünk döntése miatt az egyedi vagy extra kezelést igénylő csomagoknál szüneteltetnünk kel a házhoz szállítást.
Természetesen ezek a termékek megrendelhetők de csak személyes átvételre van lehetőség a Szerelvénycentrumainkban!

Az alábbi küldeményekre vonatkozik a házhoz szállítás szüneteltetése:

Normál csomag ami meghaladja a 2 métert, illetve összméretben (hosszúság+szélesség+magasság) 3 méternél nagyobb és a raklapos csomagokra (kádak, mosdók, szaniter termékek).

A termék adatlapján feltüntetjük, ha csak a Szerelvénycentrumainkban vehető át. Ha a megrendelésén ilyen termék szerepel a kosárban és a visszaigazoláson is a házhoz szállítás díj mellet a "feldolgozás alatt" szöveg lesz látható.


TÖMEG (kg) Kiszállítási díj
1 kg-ig 1490 Ft
2 kg-ig 1690 Ft
5 kg-ig 1990 Ft
10 kg-ig 2290 Ft
15 kg-ig 2590 Ft
20 kg-ig 2990 Ft
25 kg-ig 3490 Ft
30 kg-ig 3990 Ft
35 kg-ig 4990 Ft
40 kg-ig 5990 Ft
50 kg-ig 6490 Ft
60 kg-ig 7390 Ft
70 kg-ig 8290 Ft
80 kg-ig 8990 Ft

Amennyiben a kiszállítást nem tudja a fenti feltételekkel igénybe venni, lehetőség van a webáruházunkban megvásárolt termékek átvételére üzletünkben is. A termék megrendelésekor előre leegyeztetheti kollégánkkal, hogy melyik üzletünkben, milyen időpontban veheti át a megrendelt termékeket.