Milyen jó lenne, ha nem kéne lezárnom télire a kerti csapot!

Ha van kertje, esetleg hétvégi telke, bizonyára ön is ismeri az őszi-tavaszi időszak nagy kerti dilemmáját: nyitva maradhat-e még a csap, vagy le kell már zárni? Vajon kitartanak a fagyok? Mennyire kellemetlen, hogy a „biztonság kedvéért” nem elég simán elfordítani a csap elzáróját, hanem a főelzáróval, légtelenítéssel is bíbelődni kell. Szerencsére a Schell megtalálta a megoldást!

A SCHELL POLAR II új generációs kültéri csapszerelvények fagybiztosak, karbantartási igényük az innovatív légtelenítési technikának köszönhetően alacsony.

A POLAR II leegyszerűsíti a felhasználó életét, hiszen megszűnik minden kültéri csatlakozású csap:  a teraszon, garázsban vagy a kertben lévő csapok fagyok előtti elzárásának és leürítésének kényszere.

A POLAR II-vel nemcsak a fagynak, de a kopásnak sincs több esélye: innovatív légtelenítési technika gondoskodik arról, hogy ez a szerelvény minden egyes elzárásnál automatikusan ürítse magát. A POLAR II tömítéséhez hosszú élettartamú O-gyűrűt használnak, ami a karbantartáshoz szükséges időt lényegesen csökkenti.

A POLAR II komplett szerelvény a megoldás felújításnál, vagyis ha a kültéri csapot egy már meglévő helyen kell kialakítani. Új csap kialakításához a POLAR II szett használható.

A POLAR II biztonságos, komfortos védelmet nyújt fagykár ellen minden kültéri csatlakozás, teraszon, garázsban vagy kertben lévő csapok esetében.

A POLAR II komfort szerelvényként vagy szettben légbeszívóval/ légbeszívó nélkül is rendelhető, a csomag tartalmazza a dugókulcsos felső részt (az ellenőrzött vízvétel érdekében) és a COMFORT-fogantyút, a szereléshez szükséges tartozékokat (útmutató a megfelelő hossz létrehozásához), páraképződés elleni szigetelést, ovális takarórózsát. Kiváló minőség: matt króm felület, a DVGW és a VP 648 előírásoknak megfelel.

Vásárolja meg webáruházunkban, vagy szaküzleteink valamelyikében!