Magyarország legjobb fűtésszerelője verseny – 2016

Fűtésszerelők FIGYELEM!  Idén ki a legjobb???
Mérettesd meg magad a BOSCH  által szervezett eseményen: „Magyarország legjobb fűtésszerelője verseny – 2016”
Legyél az első három között és vidd el a fantasztikus ajándékokat!

A Verseny díjazása:

1. díj: 1 db Dacia Dokker Van típusú szervizautó
2. díj: 1 db Bosch kondenzációs kazán szolárcsomaggal (2 kollektor, 1 tároló) 800,000 Ft értékben
3. díj: 1 db Bosch kondenzációs kazán 300,000 Ft értékben

Hogy tudtok részt venni?

Látogassatok el a /www.legjobbszerelo.hu oldalra, válasszátok a  Teszt menüpontot, jelöljétek a HELYES  ​válaszokat és persze adjátok meg regisztrációhoz szükséges adatokat.

„Az online és a papír alapú tesztek összesítése után a legjobb 50 versenyző vehet részt a 2. fordulóban, melyben további 10 kérdéses tesztet kell kitölteni. Amennyiben az 50. helyen pontegyenlőség alakul ki, akkor az 50. helyen lévő összes versenyző jogosult a 2. fordulóban való részvételre. A második forduló tesztkérdései 2016. november 17. 14:00-ig érhetőek el a weboldalon.
 A döntőre 2016. november 26.-án Budapesten kerül sor. A döntő során a Versenyzők szakmai és ügyességi Versenyen vesznek részt, amely végén az 1, 2, és 3, helyezett Versenyző által képviselt Vállalkozás díjazásban részesül. Minden döntős résztvevő oklevelet és ajándékot kap. A Versenyző a regisztrációval kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja, hogy a versenyen az általa képviselt Vállalkozás munkavállójaként/tulajdonosaként vesz részt, így a verseny díjazására nem ő, hanem az általa képviselt Vállalkozás jogosult„


Tehát érdemes odafigyelni, az adatok megadásánál!!!

„2. A Verseny 2016. augusztus 31. napjától 2016. november 26. napjáig tart. A Versenyen egy Versenyző egy online tesztet vagy egy papír alapú tesztet tölthet ki. Amennyiben valaki mindkettőt kitölti, úgy az a Versenyből való kizárást vonhatja maga után. Egy Vállalkozástól legfeljebb 2 Versenyző vehet részt a versenyben a vállalkozás képviseletében.
A Versenyzőt a megadott e-mail címén értesítjük amennyiben bejutott a legjobb 50 illetve a legjobb 20 közé.„


Gyerünk! –nyomás kitölteni a tesztet! De csak okosan, mert abba a Dacia-ba sokan be szeretnének ülni.