Computherm S200 Wifi dugalj
-18% 2021.07.31-ig

29-1-S200

Computherm S200 Wifi dugalj


Webes rendelés esetén

Régi ár: 8 941 Ft Akciós ár: 7 370 Ft
Nálunk tényleg
készleten van!

Kapcsolható áramerősség

10 A

Kapcsolható feszültség

230V AC


Leírás

Computherm S200 Wifi dugalj

COMPUTHERM S200 Wi-Fi dugalj a kimeneti terhelhetőség határán belül alkalmas a hozzá csatlakoztatott bármely elektromos készülék (pl. hősugárzó, gázkazán, öntözőszivattyú, hűtőszekrény stb.) távvezérlésére, BE/KI kapcsolására.
A készülék a helyszínen manuálisan és okostelefon segítségével interneten keresztül egyszerűen vezérelhető, annak működési állapota (BE/ KI) folyamatosan ellenőrizhető.
Több, akár különböző helyszíneken üzembe helyezett dugalj ugyanazon felhasználói fiókba regisztrálható (így akár ugyanazon okostelefonról), és vezérelhető. Az egyszerű kezelhetőség érdekében az azonos felhasználási helyhez tartozó készülékek külön-külön csoportba rendezhetők (pl. lakás vagy üdülő). Az üzembe helyezett készülékek több okostelefonról is vezérelhetőek a „Share” funkció segítségével.

Egy meglévő termosztáttal vezérelt fűtési rendszer egy COMPUTHERM S200 Wi-Fi dugaljjal kiegészítve okostelefon segítségével távolról, interneten keresztül is vezérelhetővé tehető.
A készülék az alábbi funkciókkal és szolgáltatásokkal rendelkezik:
- Manuális ki-/bekapcsolás: a dugaljon található gomb rövid megnyomása
- Manuális ki-/bekapcsolás az applikáció segítségével: „OFF”/„ON” gomb megnyomása
- Időzített ki-/bekapcsolás adott időpontban az applikáció segítségével: „Timer/Timing” gomb megnyomása, majd a funkció beállításainak megadása
- Időzített ki-/bekapcsolás bizonyos idő eltelte után az applikáció segítségével: „Countdown” gomb megnyomása, majd a funkció beállításainak megadása
- Ismétléses időzített ki-/bekapcsolás bizonyos idő eltelte után az applikáció segítségével: majd a „Loop timer” gomb megnyomása, ezt követően a funkció beállításainak megadása
- A készülék beállításait a „...” majd a „Setting” gomb megnyomásával érheti el. Itt lehetősége nyílik a készülék elnevezésének megváltoztatására, a kapcsolás esetén az okostelefon vibrációjának aktiválására és a szoftver frissítésére is.
Továbbá be tudja állítani azt is, hogy a készülék milyen állapotba kerüljön (kikapcsolt / bekapcsolt / legutolsó korábbi állapot), miután ismét hálózati tápellátást kap (pl. áramszünet után).
- A készüléket meg tudja osztani más felhasználói fiókokkal (pl. családtagok/ munkatársak felhasználói fiókjával) is a „Share” gomb megnyomásával.
A megosztás elvégzéséhez szükséges, hogy a másik felhasználó is regisztráljon egy felhasználói fiókot, lépjen be ebbe a fiókba és megosztási lépések végrehajtása alatt végig online maradjon.
- Több készülék összehangolt vezérlése a „Scene” funkció segítségével: A „Scene” funkció segítségével a felhasználói fiókhoz csatlakoztatott készülékek összehangolt vezérlését tudja megvalósítani.
Lehetőség van arra, hogy több készüléket manuálisan egyszerre vezéreljen, de azt is meg tudja valósítani, hogy egy hő-, vagy páratartalom érzékelővel rendelkező készülék (pl. COMPUTHERM S300 Wi-Fi termosztát), mint mesterkészülék segítségével ki-/bekapcsoljon egy vagy több COMPUTHERM S200 dugaljat előre beállított paraméterek alapján. A „Scene” funkció az applikáció fő képernyőjéről a „...” ikon majd a „Scene” menüpont megérintésével érhető el. A funkcióba belépve a képernyő alján található „+” gomb segítségével hozhat létre új kapcsolóparancsot ill. ezen a képernyőn jelennek meg a korábbi beállítások.

Műszaki adatok

Kapcsolható áramerősség 10 A
Bruttó súly 0,2 kg
Kapcsolható feszültség 230V AC

Megatherm Szerelvénycentrumok

Balatonlellei Szerelvénycentrum

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 350/B. (MOL benzinkúttal szemben)

Budaörsi Szerelvénycentrum

2040 Budaörs, Károly Király u. 76.

Megatherm-Csillaghegy Kft. Szerelvénycentrum

1039 Budapest, Mátyás Király út 9-11.

Budapest, XV. kerületi Szerelvénycentrum

1154 Budapest, Szentmihályi út 98.

Budapest, XVII. kerületi Szerelvénycentrum (HOMECENTER)

1173 Budapest, Pesti út 237/F (HOMECENTER)

Budapest, XX. kerületi Szerelvénycentrum

1202 Budapest, Nagykőrösi út 245.

Debreceni Szerelvénycentrum

4033 Debrecen, Sámsoni út 30.

Érdi Szerelvénycentrum

2030 Érd, Riminyáki út 39-41.

Kaposvári Szerelvénycentrum

7400 Kaposvár, Baross u. 14.

Keszthelyi Szerelvénycentrum

8360 Keszthely, Csapás u. 28.

Kistarcsai Szerelvénycentrum

2145 Kistarcsa, Szabadság útja 28.

Móri Szerelvénycentrum

8060 Mór, Nemes út 21.

Nyíregyházi Szerelvénycentrum

4400 Nyíregyháza, Kállói út 81.

Szegedi Szerelvénycentrum

6728 Szeged, Brüsszeli körút 24.

Székesfehérvári Szerelvénycentrum

8000 Székesfehérvár, Horvát István utca és a Hosszúsétatér sarok

Megatherm-Szolnok Kft. Szerelvénycentrum

5000 Szolnok, Nagysándor József u. 10-12.

Tatabányai Szerelvénycentrum

2800 Tatabánya, Károlyi Mihály u. 2.

 
 

Szerelvénycentrumaink vonzáskörzete:

Abony, Ajka, Albertirsa, Baja, Balassagyarmat, Balatonfüred, Balmazújváros, Barcs, Bátonyterenye, Békés, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Biatorbágy, Bicske, Bonyhád, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Cegléd, Celldömölk, Csongrád, Csorna, Dabas, Debrecen, Dombóvár, Dorog, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Edelény, Eger, Érd, Esztergom, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyomaendrőd, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúsámson, Hajdúszoboszló, Hatvan, Heves, Hódmezővásárhely, Isaszeg, Jászberény, Kalocsa, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kistarcsa, Kisújszállás, Kisvárda, Komárom, Komló, Körmend, Kőszeg, Lajosmizse, Maglód, Makó, Marcali, Mátészalka, Mezőberény, Mezőkövesd, Mezőtúr, Miskolc, Mohács, Monor, Mór, Mosonmagyaróvár, Nagyatád, Nagykanizsa, Nagykáta, Nagykőrös, Nyírbátor, Nyíregyháza, Orosháza, Oroszlány, Ózd, Paks, Pápa, Pécel, Pécs, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökladány, Sajószentpéter, Salgótarján, Sárbogárd, Sarkad, Sárospatak, Sárvár, Sátoraljaújhely, Siófok, Sopron, Szarvas, Százhalombatta, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szentes, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tapolca, Tata, Tatabánya, Tiszaföldvár, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tolna, Tököl, Törökbálint, Törökszentmiklós, Újfehértó, Üllő, Vác, Várpalota, Vecsés, Veresegyház, Veszprém, Zalaegerszeg