A higiénia és betegségmegelőzés miatt is nagyon fontos az altesti tisztálkodás. Miért is nincs akkor minden fürdőszobában bidé?

A legtöbben tisztában vagyunk vele, hogy tisztább, kellemesebb érzés a WC-használat után megmosakodni, szívesen is használnánk az altáji tisztálkodás praktikus eszközét, a bidét, nem beszélve róla, hogy az orvosok a végbélrák megelőzésére kifejezetten ajánlják. Bár egyre többen – főként új építésű lakóházakban – már természetes módon bidét is építtetnek be a mosdóba, fürdőbe, sok lakásból még mindig hiányzik ez az eszköz. Vajon miért?

Kicsi a fürdőszoba? Nem akar bontással, csempézéssel járó költséges átépítést? A tisztálkodást zuhanyozással oldják meg? A bidé beépítése túl nagy „luxus” lenne?

A TOILETTE-NETT® bidé wc ülőke esetében ezek az ellenérvek kifogásnak is gyengék. A Toilette Nett® bidé WC-ülőke berendezés a WC funkció mellett a bidé funkcióját is tökéletesen ellátja, így a legkényelmesebb és leggazdaságosabb megoldást kínálja egyben. A Toilette-Nett®, a hagyományos bidével szemben, nem foglal el plusz területet a lakásból. Kis méretű mosdóban, fürdőszobában ideális megoldás, de miért is pazarolnánk mintegy 2 nm hasznos lakóteret külön bidé beépítésére az életterünkből, ha a Toilette-Nett® ezt szükségtelenné teszi? Kész fürdőbe, mosdóba történő beépítése során elkerülhető a padló, és a csempe megbontása, a felfordulás.
A Toilette Nett® bidé WC-ülőke energia és víztakarékos: nem kell tusolni a WC-használat után. Ára átlagos családi használat mellett 2-3 év alatt megtérülhet.
Az övön aluli tisztaság érzése a Toilette Nett® bidé WC-ülőke használatával válik igazán egyszerűvé! A TOILETTE-NETT® bidé wc ülőke sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos bidé, mivel nem kell „átköltöznünk” egyik kerámiáról a másikra, a folyóvíz segítségével  pedig sokkal hatékonyabban és kellemesebben tisztálkodhatunk, mint a száraz papírral.

További jó hír, hogy a bidé WC-ülőke excenteres rögzítése lehetővé teszi, hogy bármely ovális alakú WC kerámia testre néhány perc alatt felszereljük, mivel azonban a  TOILETTE-NETT®  működéséhez szükség van hideg-, és melegvíz-csatlakozásra, ezért beépítését bízzuk szakemberre.

A TOILETTE-NETT® bidé wc ülőke  megvásárolható a Megatherm webáruházában és szerelvénycentrumaiban országszerte!