Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Aereco

lap: 1 | 2 - találat: 13
látható:
1984-ben Pierre Jardinier, a CSTB (Francia Épületgépészeti Kutatóintézet) korábbi mérnöke, a SERVA nevű levegőminőséggel foglalkozó kutató laboratórium vezetője volt. Két társával együtt elhatározta, hogy megtervezi az első, páratartalmat érzékelő és szabályozó szellőző elemet. Ekkor hozták létre az Aereco*-t, amely akkor még csak egy kis műhely volt, és hosszú út választotta el a jelenlegi, több millió szellőző elemet értékesítő vállalattól.
Aereco szó jelentése “AERation ECOnomique” (gazdaságos szellőztetés).

Köszönhetően az alapítók elkötelezettségének és találmányuknak, ezek az úttörők végül nagyszerű sikereket értek el. A páraszabályozott szellőztetés népszerűsége az évek alatt folyamatosan növekedett és hozzájárult a lakóépületekre is vonatkozó francia energia szabvány RT2000, valamint a lakások szellőzési előírásainak megalkotásához.

Az energiamegtakarítás szempontjain túl, mindenkinek haszna származik a tiszta levegőből, mely az egészséges és kellemes élettér alapvető feltétele. Egy jól megtervezett szellőző rendszer felhasználói számára garantálni kell az optimális levegő minőséget: az emberi tevékenységek során a helyiségekben keletkező szennyezett levegőt annak érdekében kell eltávolítani, hogy biztosítható legyen a lehető legegészségesebb, friss levegő. Az Aereco rendszer pillanatnyi szellőztetési szükségletek szerint változó légmennyiséggel biztosítja a helyiségekben tartózkodók számának megfelelően a légcserét, így optimalizálja a lakásokban a levegő minőségét.