Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Euro-Clear

lap: 1 | 1 - találat: 7
 1  
látható:
 1  
Euro-Clear vízlágyítók kiválasztásának segédlete

Amennyiben fejzuhany, két fürdőszoba vagy legalább 4 csapolási pont van akkor az 1"-os csatlakozású vízlágyítók ajánlottak.
Minél nagyobb kapacitású a vízlágyító annál ritkábban fog regenerálni, annál takarékosabb lesz a készülék víz és sófogyasztása.  HF = HighFlow 1" csatlakozás, Plus = Gyantaágy fertőtlenítő egységgel szerelve

Az alábbi vízkezelési és víztisztítási feladatokban tudunk a gyártón keresztül segítséget nyújtani:
 
-vízlágyítás
-vastalanítás
-mangántalanítás
-szűrés és részáramszűrés
-ammónia mentesítés
-arzéncsökkentés
-nitrát mentesítés
-RO fordított ozmózis sótalanítás
-ioncserélő sótalanítás
-bór csökkentés
-UV fertőtlenítés
-gáztalanítás
-KOI csökkentés
-vegyszeres fertőtlenítés vagy vegyszeres oxidáció, stb.

Az alábbi fontosabb iparágakban megmutatjuk a felhasználás lehetőségeit:

Élelmiszeripar

A megfelelő vízkezelés elengedhetetlen az élelmiszer-biztonság javításához, valamint a társadalom egészségi állapotának megőrzéséhez és javításához. Ebből kifolyólag a nagytisztaságú folyamatvíz egyik legváltozatosabb felhasználásával az élelmiszeriparban találkozhatunk.
Nem csak élelmiszer-feldolgozó üzemek, de fehérjegyárak, pékségek, vágóhidak, tejfeldolgozók, üdítő-ital-, tömény szeszes ital- és finomszesz-gyártók is használják.
Annak érdekében, hogy az üzletágba előírt követelményeknek is eleget tegyenek, a hűtővíz, az öblítővíz és vízgőz minőségének is megfelelőnek kell lennie, amelyet a víz egy-, vagy többlépcsős kezelése során érhetünk el.


Mezőgazdaság

Talán a legsokrétűbb vízkezelése a mezőgazdaság és kertészet területén figyelhető meg, hiszen az ivóvíz emberek és állatok számára egyaránt nélkülözhetetlen. Éppen ezért például a tejtermékgyártó berende-zések tisztításától a melegházakban történő öntözésig is kezelt vízre van szükség. Gyakran a nem meg-felelő víztechnológiára vezethető vissza emberek, állatok, növények esetében számos egészségügyi probléma.

Felületkezelő ipar

A korábban elterjedt és gyakran alkalmazott galvanizálást ma már egyre inkább a festett munkák váltják fel. Ez idő alatt azonban más előkezelési eljárás is kialakult, mint például a korrózióvédelmet nyújtó foszfátozás, illetve kromátozás. Azonban mindkét eljárás során komoly követelményeknek kell megfelelni a folyamatvíz előkészítésével szemben.
A felületkezelési projektek megvalósítására cégünk az ioncserélős és membránszűrős berendezések széles skálájával rendelkezik. Ezen felül berendezést ajánlunk a szennyvízben található fémek eltávolítására egyaránt, mely fémtartalom fémenként 0,1 mg/l érték alá csökkenthető.
A víz kezelése hozzájárul a tökéletes felületek kialakulásához és a munkadarabok számára hosszú élet-tartamot biztosít.

Párásítás

A párásítás nagy nyomással előállított vízpermet segítségével történik. Gyakran fellépő probléma, hogy a permet előállításáért felelős fúvókák túl gyorsan eltömődnek. Ilyen esetekre kiváló megoldás az RO berendezések használata.
A fordított ozmózis berendezések a vizet nagy nyomással, egy membránon préselik át, ami ugyan átengedi a vízmolekulákat, de fennakadnak rajta az idegen anyagok (pl. sók, szerves szennyeződések, ré-szecskék és baktériumok). A végeredmény: kristálytiszta víz.
A kórokozóktól, szennyeződésektől mentes víz alapkövetelmény az üvegmosók, párásítók, laboratóriumi berendezések, különféle gyógyászati és műszaki alkalmazási területek esetében.

Gőzkazánok

A problémamentes és gazdaságos kazánműködés, valamint az optimális gőzminőség elérésére irányuló erőfeszítések központi eleme a megfelelő vízkezelés. A vízkőlerakódás, a korrózió, a gyakori lefúvatások és a nagymérvű vegyszerfogyasztás gyorsan járhat komoly pénzügyi következményekkel.
A kazánberendezés hosszabb élettartama, a csökkent korrózió és vegyszerfogyasztás gazdaságos működést biztosít. A hatékony kazántápvíz-kezelés az egész üzem üzembiztonságát szavatolja. Ezt a követel-ményt a gőzkazánok telepítésére és működtetésére vonatkozó szabályozások is kikötik.