Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Grundfos önfelszívó szivattyúk

lap: 1 | 1 - találat: 2
 1  
látható:
 1  

Grundfos önfelszívó szivattyúk

Az önfelszívó szivattyűk maximálisan 7-8 méter mélyről tudnak vizet felszivattyúzni.
Szívóoldalon az önfelszívó szivattyúkat tilos fojtani!
Lábszelepet mindig használni kell, a szívóágat és a szivattyút fel kell tölteni vízzel.

Az önfelszívó szivattyúkat öntözésre, locsolásra, házi vízellátásra lehet használni.


Grundfos JP5 és Grundfos JP 6 önfelszívó szivattyúk:
A Grundfos önfelszívó JP szivattyúk maximum 8 méter mélyről képesek a víz szivattyúzására. Kompakt kialakításuknak, hord fülnek, és a talapzatnak  köszönhetően hordozható szivattyúként és fixen telepített berendezésként is alkalmazhatóak.
A felhasznált minőségi alapanyagok és a fejlett technológia hosszú élettartamot és üzembiztos működést biztosítanak.Grundfos MQ 35 és Grundfos MQ 45 önfelszívó szivattyúk:

Az MQ szivattyúk kiválasztása rendkívül egyszerű. A termékcsalád csupán két tagból áll a „mindent egyben” technológiának köszönhetően. Nincs szükség külön légüstre, nyomáskapcsolóra, villamos csatlakozóra, szerelvényekre: a Grundfos MQ önfelszívó szivattyú tipikus „kapcsold be és működik” termék.
A szivattyú telepítése sem igényel semmiféle külön előkészítést vagy célszerszámot, így a beépítés költsége is alacsony. A kompakt, vízszintes felépítésnek köszönhetően az Grundfos MQ szivattyú rendkívül könnyen beépíthető akár nagyon szűk helyekre is. A csatlakozócsonkok kb. 5°-ban rugalmasan mozgathatók, ezzel is megkönnyítve a csővezetékek csatlakoztatását. A Grundfos MQ szivattyú akár a lakáson belül is elhelyezhető.
A szivattyú vízhűtéses motorral készül, így nincsen zajos hűtőventilátor, és az utóbbinál szükséges – a megfelelő hűtést biztosító – légtér is elmaradhat.
A Grundfos MQ szivattyúba integrált hidrofortartály megóvja a szivattyút a folyamatos ki- és bekapcsolgatástól, mely csepegő csap vagy szivárgó vízhálózat esetén fordulhat elő.
A Grundfos MQ szivattyú beépített szárazonfutás elleni védelemmel rendelkezik. Amennyiben nem áll rendelkezésre szivattyúzható víz, a berendezés automatikusan kikapcsol. Az ezt követő 24 órában az MQ félóránként megpróbál újraindulni mindaddig, amíg ismét nem áll rendelkezésre elegendő víz.Grundfos Hydrojet JP 5 24, Grundfos Hidrojet JP 5 60, Hydrojet JP 6 24 és Grundfos Hidrojet JP 6 60 önfelszívó szivattyúk:

A Grundfos Hydrojet JP szivattyúk maximum 8 méter mélyről képesek a víz kiemelésére. A felhasznált minőségi alapanyagok és a fejlett technológia hosszú élettartamot és üzembiztos működést biztosítanak. A HydroJet JP háztartásokban, üvegházakban, öntözőrendszerekben alkalmazható hidrofor berendezés, amely állandó kimenő nyomást biztosít a rendszerben. A 24 vagy 60 literes membrános légüstre épített Grundfos JP szivattyú egy nyomáskapcsolón keresztül érzékeli a hidrofortartály nyomását és vízelvétel esetén bekapcsol. Kisebb vízelvételek esetén a berendezés a tartályban tárolt vízmennyiségből fedezi a fogyasztást, így csökkentve a szivattyú kapcsolási számát.