Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Bosch ERP kész kazánok

lap: 1 | 1 - találat: 6
 1  
látható:
 1  


Új követelmények a hőtermelők energiahatékonyságával szemben Az Európai Unió előírja, hogy a fűtőberendezések és tárolók 2015. szeptember 26-ától megfeleljenek bizonyos energiahatékonysági előírásoknak. Továbbá a termékeket 70 kW teljesítményig és a kevesebb, mint 500 liter űrtartalmú tárolókat a fent megjelölt dátumtól energiahatékonysági címkével kell megjelölni.

Az új szabályozás jogi alapja az úgy nevezett Ökodesign-irányelv (ErP):

• Az irányelv 2015 szeptemberétől szigorú követelményeket állít fel az olaj- és gázkazánok, hőszivattyúk, a kapcsolt energiatermelő egységek és a melegvíz- és szolártárolók energiahatékonyságával szemben.
• Emellett 70 kW teljesítményig a termékeket és rendszereket ugyanolyan energiahatékonysági címkével kell majd ellátni, mint amilyeneket az elektromos készülékek (mosógépek, hűtőszekrények, centrifugák és televíziók) esetében már alkalmaznak.

A fűtés szakértői A Bosch már a fűtéstechnikai berendezések piacának valamennyi szegmensében jelen van, legyen az hagyományos gázkészülék, kondenzációs kazán, vízmelegítő, szilárdtüzelésű kazán, szolár rendszer vagy hőszivattyú.
Célja, hogy ügyfeleit az innováció erejével, a gazdaságossággal, megbízhatósággal és minőséggel győzze meg. A Bosch, azonkívül, hogy már jelenleg is értékesít a fenti követelményeknek megfelelő, rendkívül jól használható termékeket, a rendszer hatékonyságát tovább növelő, egyéb más kiegészítő alkatrészeket is kínál vevőinek.
Noha a műszaki tanácsadásra mindig nagy hangsúlyt fektettünk, az új tanúsítványrendszer további javulást hoz a szakemberhálózatunk által már idáig is garantált szolgáltatások terén. Változó világunkban és az új jogszabályi környezetben egyre fontosabb, hogy olyan partnerre bízzuk magunkat, aki szilárd alapokon és ágazati tapasztalaton nyugvó biztonságot képes garantálni.
Ezért a Bosch a széles választékban rendelkezésre álló, igényes megjelenésű és nagy hatékonyságú termékein kívül megbízható műszaki és jogszabályi tanácsadást is garantál.