Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Bosch ZW kombi kazánok

lap: 1 | 0 - találat: 0
  
látható:
Sajnos, a keresési feltételnek egyetlen termék sem felelt meg. Próbálkozzon egy másik kategóriával illetve keresőkifejezéssel.
  

Bosch ZW kombi kazánok
A Bosch Gaz 3000 W ugyanolyan melegvíz komfortot kínál, mint egy nagyobb típusú készülék. Amellett, hogy jelentős mennyiségű melegvizet képes előállítani, a QuickTap rendszernek köszönhetően a víz azonnal rendelkezésre áll. Nem kell többé percekig várni a melegvízre. Ezzel időt, bosszúságot – és nem utolsósorban vizet takaríthat meg!
ZW 18-2 KE kombi készülék, kéményes ZW 18-2 AE kombi készülék, zárt égésterű ZW 24-2 KE kombi készülék, kéményes ZW 24-2 AE kombi készülék, zárt égésterű
Alkalmazás
Ideális lakásokba, családi házakba. Szabályozóként 230V-os szobatermosztátot ajánlunk.
Melegvíz komfort
A készülék **-os melegvíz komforttal rendelkezik. A Quick Tap rendszerrel pedig a melegvíz azonnal rendelkezésre áll. Melegvíz parancsra (kombi készülékek esetén)
A Bosch QuickTap funkcióban Ön egy rövid csapnyitással jelzi melegvíz-igényét. Ha néhány másodperc múlva újra megnyitja a csapot, a készülék azonnal melegvizet ad, így a vízfelhasználás gazdaságosabbá válik.
Egyszerűen kezelhető
A készülék LCD kijelzővel rendelkezik. A kijelzőjéről minden információt leolvashat, működési kódokat is megjeleníthet.
A készülék előnyei
Kis méretének köszönhetően könnyen, optimálisan beépíthető kis helyeken is. Működés közben alig hallható. Korszerű LCD kijelző.