Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Geberit falon kívüli WC tartályok

lap: 1 | 1 - találat: 5
 1  
látható:
 1  
Geberit falon kívüli öblítőtartályok több mint 100 év tapasztalata alapján továbbfejlesztve!

A fejlett öblítési technológia, mely az idők során több milliószor bizonyított
A visszafogott design, a felszerelési opciók széles választéka és a folyamatosan fejlődő technológia teszik a Geberit öblítőtartályokat a szaniter-berendezések klasszikusaivá.
A folyamatosan fejlesztett és korszerűsített, magas szintű technológiájú öblítőtartályból több mint húszmillió működik világszerte.
Gyors, egyszerű szerelhetőség bármilyen építési helyzetben
Több, az utóbbi években bevezetett újítás közül a gyors és egyszerű beszerelés az új Geberit falon kívüli tartályok különlegessége. A számtalan, az öblítési mechanizmuson elvégzett tesztnek köszönhetően a már jól ismert Geberit megbízhatóság és kiváló minőség napi szinten is megvalósul.
A vállalat folyamatos fejlesztéseit igazolja az évente közel 20 bejegyzett új szabadalom, amelyek között megtalálható, a falon kívüli tartályok választéka is.
A tartály büszkesége: a halk öblítés és a gyors töltés.
A legújabb fejlesztés azonban a Geberit falon kívüli tartályok esetében a speciális, könnyen kezelhető bedobónyílás, amely lehetővé teszi a vízkezelő tabletta tartályba juttatását gyorsan, és egyszerűen.
Víztakarékos öblítési technológia
A víztakarékos kétmennyiséges és öblítés-stop funkciós víztartályok tökéletesen felkészültek a természeti erőforrásokat kímélő jövőre.