Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Hajdu AQ F Aquastic Flat villanybojler

lap: 1 | 0 - találat: 0
  
látható:
Sajnos, a keresési feltételnek egyetlen termék sem felelt meg. Próbálkozzon egy másik kategóriával illetve keresőkifejezéssel.
  
Hajdu Aquastic FLAT villanybojler típuscsalád Zártrendszerű, villamos fűtésű, fali függőleges/vízszintes forróvíztárolók Új generációs, szögletes, duplatartályos lapos forróvíztároló család, a több mint 50 éve megszokott, megbízható HAJDU minőségben!

Keskeny készülékek, faltól való kiállásuk fele a hagyományos kiviteleknek.
Beépített szekrénybe is felszerelhetőek. Nagy előnyük, hogy függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt feltehetőek a falra.
Energiatakarékos, vezérelt áramról működtethető berendezés, egybeépített automatikus korlátozó-hőfokszabályzóval szerelve
A készülék külső burkolata magas fényű, nanokerámiás felületkezelt acéllemez.
A bojlerekben lévő hegesztett acéllemez tartály elsődleges korrózióvédelmét a speciális, titánium tartalmú tűzzománc bevonat, másodlagos védelmét a magnézium aktív anód biztosítja.
Ez a konstrukciós megoldás garantálja a tartály kitűnő korrózióvédelmét még agresszív (lágy) vizek esetén is.
A tároló hőszigetelése freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a melegvíz hosszú idejű hőntartását.
A készülék egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmas. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.
A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal, vízkeménységtől függetlenül, csak 2 évente szükséges anódfelülvizsgálat mellett! tárolót csak állandó jellegű csatlakozással szabad a villamos hálózatra bekötni.

Fali dugaszoló alkalmazása tilos!
A fekvő, vízszintes elhelyezés lehetővé teszi, hogy a tároló olyan helyen is beépíthető legyen, ahol a függőleges elhelyezésű kivitel beszerelése, a magassági méretek miatt, nem megoldható. A vízszintes forróvíztárolók gyárilag „balos” kivitelben, készre szerelten kerülnek kiszállításra.
Ha a hálózati víznyomás időlegesen is meghaladja a 0,6 MPa értéket, a forróvíztároló elé nyomáscsökkentő szelepet kell beépíteni. A nyomáscsökkentő szelepet a kombinált biztonsági szelep elé kell szerelni.
A készülék gyárilag beállított hőmérséklet szabályozó-korlátozót tartalmaz, mely a baloldali tartályban 65 °C hőmérsékletre, a jobboldali tartályban 50 °C hőmérsékletre van beállítva ezzel biztosítja a készülék megfelelő üzemelését. A szabályozási hőmérséklet csökkenthető egy beállító gomb segítségével. A beállított hőmérsékletet mindkét tartályban úgy kell csökkenteni, hogy a jobb oldali tartály beállított hőmérséklete, minden esetben a bal oldali tartály beállított hőmérséklete alatt legyen. A szabályzó a szerelvénylapnak leszerelése után válik hozzáférhetővé.
Vízkőmentesítés
A vízminőségétől függően a fűtőtestre és a tartályra vízkő rakódik le. A fűtőtestre rakódott vízkőréteg növeli az energiafogyasztást és a fűtőtest meghibásodásának valószínűségét, ezért a vízkőmentesítés kétévente szükséges! Mivel a fokozott vízkőképződés a fűtőt megrongálhatja, a fűtőtest épségét is ellenőriztesse! A vízkőmentesítéshez a tároló leürítése, a villamos kör megbontása, és a szerelt zárófedél leszerelése szükséges. A zárófedél leszerelése után az újbóli összeszerelést, minden esetben új tömítéssel javasoljuk! A tisztításnál ügyeljünk arra, hogy a védőbevonat meg ne sérüljön! Aktív anód A forróvíztároló kiegészítőleg aktív anóddal van védve a korrózióval szemben. Az aktív anód élettartama a víz minőségétől és az üzemi viszonyoktól függ. A vízkő eltávolításakor minden esetben, de legalább két évente, felül kell vizsgálni az anódok állapotát!