43-9T0020108131

Vaillant calorMATIC 470 időjárásfüggő szabályozó


eBUS adatátvitel, szobatermosztátként is használható 002010831


MEGSZŰNT

Megszűnt termék, ha van kiváltó termék alul megtalálja!


Átvételi, szállítási információ

NAGYKERESKEDELMI RAKTÁRAINK:
(CSAK CSOMAGKÜLDÉS)

Érd (nagyker) Rendelhető
Kistarcsa (nagyker) Rendelhető

INGYENES ÁTVÉTEL
SZERELVÉNYCENTRUMAINKBAN!

Budapest, II.kerület Rendelhető
Budapest III. kerület Rendelhető
Budapest XV. kerület Rendelhető
Budapest XVII. kerület Raktáron (1db)
Budapest XX. kerület Rendelhető
Budaörs Rendelhető
Érd (üzlet) Rendelhető
Kistarcsa (üzlet) Rendelhető
Székesfehérvár Rendelhető
Tatabánya Rendelhető
Mór Rendelhető
Balatonlelle Rendelhető
Kaposvár Rendelhető
Keszthely Rendelhető
Szeged Rendelhető
Szolnok Rendelhető
Debrecen Rendelhető
Nyíregyháza Rendelhető

Leírás

A calorMATIC Szabályozó a Vaillant fűtési rendszert és a csatlakoztatott melegvíztároló melegvíz készítését szabályozza.
Ha a szabályozót lakóhelyiségben szerelik fel, akkor a fűtési rendszer és a melegvíz készítés az egyik lakóhelyiségből kezelhető.
HA a szabályozó a fűtőkészülékbe van beszereléve, akkor a fűtési rendszer és a melegvíz készítés a fűtőkészülékről kezelhető.
A szabályozóval különböző kívánt hőmérsékleti értéket lehet előre beállítani a különböző napszakokhoz és a hét különböző napjaihoz.
A calorMATIC szabályozó egy szabadban felszerelt hőmérséklet-érzékelővel rendelkező, időjáráskövető szabályozó. A hőmérséklet-érzékelő méri a külső hőmérsékletet, és továbbítja azt a szabályozónak. Alacsony külső hőmérséklet esetén a szabályozó megemeli a Vaillant fűtési rendszer előremenő hőmérsékletet. Ha a külső hőmérséklet csökken, a szabályozó csökkenti az előremenő hőmérsékletet. Így a szabályozó reagál a külső hőmérséklet ingadozásaira, és az előremenő hőmérséklettel konstans módon az Ön által beállított kívánt hőmérsékletre szabályozza a helyiséghőmérsékletet.
A fagyvédelmi funkció megvédi a fűtési rendszert és a lakást a fagykároktól. A fagyvédelmi funkció felügyeli a külső hőmérsékletet. Ha a külső hőmérséklet: – 3 °C alá süllyed, akkor a szabályozó a fagyvédelem késleltetési idő letelte után a helyiséghőmérsékletet 5 °C-ra szabályozza. – 4 °C fölé emelkedik, akkor a szabályozó nem kapcsolja be a fűtőkészüléket, de felügyeli a külső hőmérsékletet.

Tulajdonságok

  • Időjáráskövető szabályozó

    A szabadban felszerelt érzékelő méri a külső hőmérsékletet, melyet továbbít a szabályozónak. A szabályozó a külső hőmérséklet függvényében szabályozza a fűtési előremenő hőmérsékletet. Alacsony külső hőmérséklet esetén a szabályozó megemeli, magasabb külső hőmérséklet esetén pedig csökkenti az előremenő hőmérsékletet. Így a szabályozó követi a külső hőmérséklet ingadozásait, és a helyiséghőmérséklet az állandó, előre beállított hőmérsékleti értéken marad.

  • ProE-rendszer

    A Vaillant ProE-rendszer a tartozékok és külső berendezés-komponensek gyors, problémamentes és tévedésbiztos csatlakoztatását teszi lehetővé a készülék-elektronikához.

  • eBUS

    Az eBUS kommunikációs protokoll egyszerűsíti a szabályozástechnikai kapcsolódást egy fűtési rendszer különböző berendezéselemei között. Különleges rugalmasság érhető el a kiegészítő beállítással és a berendezés bővítéseivel. Így egyszerűbbé válik a kiegészítő fűtőkészülékek telepítése vagy bizonyos komponensek, pl. a napenergiával működő melegvízkészítő rendszer utólagos csatlakoztatása. Az eBUS további lehetőségeket biztosít külső szabályozók csatlakoztatásához, valamint a távoli karbantartáshoz és távdiagnosztizáláshoz szükséges vrnetDIALOG internetes kommunikációs rendszer csatlakoztatásához.

Műszaki adatok

Hőmérséklet beállítási tartomány 5 - 30 °C
Környezeti hőmérséklet 5 - 50 °C
Szélesség 147 mm
Magasság 115 cm
Mélység 50 cm
Hálózati feszültség 230/50 V/Hz
Névleges áramfelvétel 0,05 A
Elektromos védettség IP20 IP

Megatherm Szerelvénycentrumok

Balatonlellei Szerelvénycentrum

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 350/B. (MOL benzinkúttal szemben)

Budaörsi Szerelvénycentrum

2040 Budaörs, Károly Király u. 76.

Csillaghegyi Szerelvénycentrum

1039 Budapest, Mátyás Király út 9-11.

Budapest, XV. kerületi Szerelvénycentrum

1154 Budapest, Szentmihályi út 98.

Budapest, XVII. kerületi Szerelvénycentrum (HOMECENTER)

1173 Budapest, Pesti út 237/F (HOMECENTER)

Budapest, XX. kerületi Szerelvénycentrum

1202 Budapest, Nagykőrösi út 245.

Debreceni Szerelvénycentrum

4033 Debrecen, Sámsoni út 30.

Érdi Szerelvénycentrum

2030 Érd, Riminyáki út 39-41.

Kaposvári Szerelvénycentrum

7400 Kaposvár, Baross u. 14.

Keszthelyi Szerelvénycentrum

8360 Keszthely, Csapás u. 28.

Kistarcsai Szerelvénycentrum

2145 Kistarcsa, Szabadság útja 28.

Móri Szerelvénycentrum

8060 Mór, Nemes út 21.

Nyíregyházi Szerelvénycentrum

4400 Nyíregyháza, Kállói út 81.

Szegedi Szerelvénycentrum

6728 Szeged, Brüsszeli körút 24.

Székesfehérvári Szerelvénycentrum

8000 Székesfehérvár, Horvát István utca és a Hosszúsétatér sarok

Megatherm-Szolnok Kft. Szerelvénycentrum

5000 Szolnok, Nagysándor József u. 10-12.

Tatabányai Szerelvénycentrum

2800 Tatabánya, Károlyi Mihály u. 2.

 
 

Szerelvénycentrumaink vonzáskörzete:

Abony, Ajka, Albertirsa, Baja, Balassagyarmat, Balatonfüred, Balmazújváros, Barcs, Bátonyterenye, Békés, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Biatorbágy, Bicske, Bonyhád, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Cegléd, Celldömölk, Csongrád, Csorna, Dabas, Debrecen, Dombóvár, Dorog, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Edelény, Eger, Érd, Esztergom, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyomaendrőd, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúsámson, Hajdúszoboszló, Hatvan, Heves, Hódmezővásárhely, Isaszeg, Jászberény, Kalocsa, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kistarcsa, Kisújszállás, Kisvárda, Komárom, Komló, Körmend, Kőszeg, Lajosmizse, Maglód, Makó, Marcali, Mátészalka, Mezőberény, Mezőkövesd, Mezőtúr, Miskolc, Mohács, Monor, Mór, Mosonmagyaróvár, Nagyatád, Nagykanizsa, Nagykáta, Nagykőrös, Nyírbátor, Nyíregyháza, Orosháza, Oroszlány, Ózd, Paks, Pápa, Pécel, Pécs, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökladány, Sajószentpéter, Salgótarján, Sárbogárd, Sarkad, Sárospatak, Sárvár, Sátoraljaújhely, Siófok, Sopron, Szarvas, Százhalombatta, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szentes, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tapolca, Tata, Tatabánya, Tiszaföldvár, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tolna, Tököl, Törökbálint, Törökszentmiklós, Újfehértó, Üllő, Vác, Várpalota, Vecsés, Veresegyház, Veszprém, Zalaegerszeg