67-1PPMGI020X1/2I

Instaplast 20-1/2" PP belsőmenetes idom


Csak a weben:

Fogyasztói ár: 919 Ft
Nálunk tényleg
van készleten!

Átvételi, szállítási információ

NAGYKERESKEDELMI RAKTÁRAINK:
(CSAK CSOMAGKÜLDÉS)

Érd (nagyker) Raktáron
Kistarcsa (nagyker) Raktáron

INGYENES ÁTVÉTEL
SZERELVÉNYCENTRUMAINKBAN!

Budapest, II.kerület Raktáron (több, mint 3db)
Budapest III. kerület Raktáron (több, mint 3db)
Budapest XV. kerület Raktáron (több, mint 3db)
Budapest XVII. kerület Raktáron (több, mint 3db)
Budapest XX. kerület Raktáron (több, mint 3db)
Budaörs Raktáron (3db)
Érd (üzlet) Raktáron (több, mint 3db)
Kistarcsa (üzlet) Raktáron (több, mint 3db)
Székesfehérvár Raktáron (több, mint 3db)
Tatabánya Raktáron (több, mint 3db)
Mór Raktáron (több, mint 3db)
Balatonlelle Raktáron (több, mint 3db)
Kaposvár Raktáron (több, mint 3db)
Keszthely Raktáron (több, mint 3db)
Szeged Raktáron (több, mint 3db)
Szolnok Raktáron (több, mint 3db)
Debrecen Raktáron (3db)
Nyíregyháza Raktáron (több, mint 3db)

Tulajdonságok

 • Vegyi ellenálló-képesség

  A PP-R-ből készült csövek az összes olyan anyag szállítására alkalmasak, amelyek a cső anyagát nem támadják meg. Ellenállnak az általánosan használt fertőtlenítőszerek hatásának olyan koncentrációban és olyan hatásidő mellett, amelyet általánosan használnak az ivóvíz-vezetékek fertőtlenítésére (de nem feltételezett, hogy a csöveket tartósan fertőtlenítő szerek szállítására használják). Nem ellenállóak azonban több koncentrált kőolajipari termék hosszantartó hatásával szemben. A szállított közeg pH értéke 2 és 12 között lehet, vagyis a víz lehet mind savas, mind lúgos kémhatású. A csöveket a különböző iparágakban egész sor reaktív folyadék szállítására fel lehet használni, de nem javasolt az oxidáló hatású közegek szállítása. A műanyag csövek nem rozsdásodnak! A PP-R anyagok vegyszerállóságát több nemzeti és nemzetközi szabvány taglalja. Mi az ISO/TR 10358 és a DIN 8078 (1. számú melléklet) szabványok alkalmazását javasoljuk. Kérésére segítünk e szabványok alapján az alkalmazhatóság meghatározásában. Minden közeg szállítása során figyelni kell arra, hogy a csövek élettartama a növekvő közeghőmérséklettel együtt csökken ez a csökkenés egyes anyagok esetén erőteljes lehet.

 • Különleges előnyök

  A felhasználó számára a műanyag csövek használata számos előnnyel jár. Ezek egyike a nagyfokú ellenálló képesség a lerakódások képződésével szemben (öntisztító hatás, állandó átfolyási keresztmetszet). Rugalmasságuk révén a csövek a szállítás és a szerelés során ellenállnak a kisebb sérüléseknek. Nem áll fenn az a veszély, hogy a csöveket a mikroorganizmusok vagy a penészgombák támadják meg. Nem fenyeget az elektrokémiai korrózió sem. Az alacsony fajlagos tömegének köszönhetően gyorsabb, pontosabb és biztonságosabb vele a munkavégzés, s csökkenti a szállítás és a raktározás költségeit. Alacsony bekerülési költségek + alacsony szerelési költségek + hosszú élettartam + karbantartásmentes üzemelés = egy évre vetített legalacsonyabb üzemeltetési költség

 • Jótállási feltételek PP-R

  A PP-R rendszer minden elemére vonatkozóan a Pipelife Hungária Műagyagipari Kft. a 11/1985 (VI.22 .) ÉVM-IpM-KM-MÉN-BKM együttes rendelete alapján 10 éves kötelező jótállást nyújt. A termékfelelősségről szóló 1993. évi X. törvény alapján megtéríti továbbá a rendszer bármely elemének igazolt anyaghibája esetén a PP-R rendszer hibájából eredő károkat, ugyancsak 10 évig.
  A jótállás a teljes PP-R rendszerre vonatkozik, amennyiben az a PP-R rendszer elemeiből, azaz kizárólag PP-R csövekből és idomokból áll, illetve a felhasználó betartotta a különleges tárolásra és az összeszerelési eljárásra vonatkozó szabályokat, valamint a vonatkozó műszaki előírásokat és szabványokat.
  • A jótállás kizárólagosan és dokumentálhatóan csak a Pipelife PP-R rendszer elemeire vonatkozik.
  • A szerelés során nem használhatók fel olyan elemek, amelyek a Pipelife PP-R rendszerhez nem megfelelőek. A szereléshez nem szabad kendert használni, helyette teflonszalag vagy tömítő paszta szükséges (Siseal – kizárólag a fémből készült menetekre).
  • Az anyagot úgy kell tárolni, hogy az megfeleljen a fentebb megadott, szigorított tárolási feltételeknek.
  • A tervezésnek, szerelésnek és üzemeltetésnek összhangban kell lennie a Pipelife PP-R rendszerhez tartozó jelen kézikönyvvel.

Műszaki adatok

Átmérő Ø 20 mm
Üzemi nyomás 20 bar
Csatlakozás 1/2"

Megatherm Szerelvénycentrumok

Balatonlellei Szerelvénycentrum

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 350/B. (MOL benzinkúttal szemben)

Budaörsi Szerelvénycentrum

2040 Budaörs, Károly Király u. 76.

Csillaghegyi Szerelvénycentrum

1039 Budapest, Mátyás Király út 9-11.

Budapest, II. kerületi Szerelvénycentrum (Bimbó út)

1022 Budapest, Bimbó út 101.

Budapest, XV. kerületi Szerelvénycentrum

1154 Budapest, Szentmihályi út 98.

Budapest, XVII. kerületi Szerelvénycentrum (HOMECENTER)

1173 Budapest, Pesti út 237/F (HOMECENTER)

Budapest, XX. kerületi Szerelvénycentrum

1202 Budapest, Nagykőrösi út 245.

Debreceni Szerelvénycentrum

4033 Debrecen, Sámsoni út 30.

Érdi Szerelvénycentrum

2030 Érd, Riminyáki út 39-41.

Kaposvári Szerelvénycentrum

7400 Kaposvár, Baross u. 14.

Keszthelyi Szerelvénycentrum

8360 Keszthely, Csapás u. 28.

Kistarcsai Szerelvénycentrum

2145 Kistarcsa, Szabadság útja 28.

Móri Szerelvénycentrum

8060 Mór, Nemes út 21.

Nyíregyházi Szerelvénycentrum

4400 Nyíregyháza, Kállói út 81.

Szegedi Szerelvénycentrum

6728 Szeged, Brüsszeli körút 24.

Székesfehérvári Szerelvénycentrum

8000 Székesfehérvár, Horvát István utca és a Hosszúsétatér sarok

Megatherm-Szolnok Kft. Szerelvénycentrum

5000 Szolnok, Nagysándor József u. 10-12.

Tatabányai Szerelvénycentrum

2800 Tatabánya, Károlyi Mihály u. 2.

 
 

Szerelvénycentrumaink vonzáskörzete:

Abony, Ajka, Albertirsa, Baja, Balassagyarmat, Balatonfüred, Balmazújváros, Barcs, Bátonyterenye, Békés, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Biatorbágy, Bicske, Bonyhád, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Cegléd, Celldömölk, Csongrád, Csorna, Dabas, Debrecen, Dombóvár, Dorog, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Edelény, Eger, Érd, Esztergom, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyomaendrőd, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúsámson, Hajdúszoboszló, Hatvan, Heves, Hódmezővásárhely, Isaszeg, Jászberény, Kalocsa, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kistarcsa, Kisújszállás, Kisvárda, Komárom, Komló, Körmend, Kőszeg, Lajosmizse, Maglód, Makó, Marcali, Mátészalka, Mezőberény, Mezőkövesd, Mezőtúr, Miskolc, Mohács, Monor, Mór, Mosonmagyaróvár, Nagyatád, Nagykanizsa, Nagykáta, Nagykőrös, Nyírbátor, Nyíregyháza, Orosháza, Oroszlány, Ózd, Paks, Pápa, Pécel, Pécs, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökladány, Sajószentpéter, Salgótarján, Sárbogárd, Sarkad, Sárospatak, Sárvár, Sátoraljaújhely, Siófok, Sopron, Szarvas, Százhalombatta, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szentes, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tapolca, Tata, Tatabánya, Tiszaföldvár, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tolna, Tököl, Törökbálint, Törökszentmiklós, Újfehértó, Üllő, Vác, Várpalota, Vecsés, Veresegyház, Veszprém, Zalaegerszeg