Igazi mestermű az Ariston-tól: VELIS

Egy bámulatos film amely szenvedélyről, kreativitásról és technológiáról szól, amelyek együtteséből született meg az Ariston új mesterműve, a Velis.

Az új videóban Umberto Palermo tervező mutatja be az új Velis elektromos vízmelegítő designját, és tulajdonságait, amelyek művészi harmóniája, az Ariston és a híres olasz ipari dizájner együttműködéséből valósulhatott meg. “A legösztönzőbb kihívást az jelentette a tervezés során, hogy szerettünk volna a vízmelegítőnek egy teljesen új személyiséget adni, átalakítva azt egy technológiai tartalommal megtöltött dekoratív bútordarabbá” – mondja Umberto Palermo, aki bemutatja nekünk az alkotás egész folyamatát az ötlettől, egészen a késztermékig.

Az Ariston Velis vízmelegitő kimagasló minőséget képvisel a stílus, és a komfort terén egyaránt. A 100% olasz „flat” design-nak köszönhetően a Velis vízszintes és függőleges üzembe helyezési lehetőséggel is büszkélkedhet, s mivel extra lapos, szinte bárhová felszerelhető. Mindössze 27 cm-es mélységével a leglaposabb vízmelegítő a piacon. A legmagasabb technológiai minőséget a titánium bevonatú dupla tartály garantálja. A nagy teljesítmény pedig a zuhany kész meleg víz előállításáról gondoskodik mindössze 30 perc alatt, ami 60%-kal lerövidíti az első zuhanyzáshoz szükséges időt a hagyományos vízmelegítőkhöz képest.

Tovább a Velis villanybojlerek rendeléséhez!