Danfoss szerelői applikáció

129,000 felhasználó töltötte le a Danfoss szerelői applikációt


Mindannyian jól tudjuk, hogy a mobiltelefonok és táblagépek egyre fontosabb szerepet játszanak a hétköznapjainkban. Az okos telefonok várhatóan a világ kijelzővel rendelkező elektronikai termékeinek 75%-át fogják kitenni pár éven belül. 

A fűtésszerelők és kivitelezők sem lesznek kivételek ez alól. Amióta 2011-ben a Danfoss Heating Solution Divíziója megalkotta a Szerelői Applikációt 129,000 felhasználó töltötte le világszerte valamilyen készülékre. Csak 2013-ban a letöltések száma 43%-al növekedett IOS(Apple) és 57%-al Android alapú készülékek. A legtöbb letöltés Németországban történt, majd Nagy-Britanniában, Dániában és Franciaországban.

Az applikáció a strangszabályzó szelepek, termosztatikus radiátor szelepek és padlófűtés szabályzók kiválasztásában és tervezésében nyújtanak segítséget.

2013-ban mindez kiegészült egy linkkel, az Elite programmal, amely biztosítja a felhasználóknak, hogy egy kattintással személyre szabott online Danfoss eszköztárat, hírlevél beállításokat és kampány információkat készítsenek.

"A mobil telefonokkal is könnyen navigálható weboldal a legfontosabb az ügyfeleinknek. A Danfoss IT csapata által megalkotott online felület kiváló segítséget nyújthat a szerelőknek és végfelhasználóknak is” Glenn E. Kristiansen, Marketing Igazgató, Heating Solutions.

Az applikáció a Google Play-en vagy az App Store-on keresztül is letölthető.