Flamco szakmai napok a Megatherm szerelvénycentrumaiban

Helyszínek és időpontok:

2014. június 06. péntek    07:00-12:00 Megatherm Keszthely(Csapás u. 28.)
2014. július 03. Csütörtök 07:00-12:00 Megatherm Budapest XX.(Nagykőrösi út 245.)


Partnerünk a Megatherm üzleteiben rendezett szakmai napokon - többek között a következő újdonságait mutatja be:

Új levegő- és iszapleválasztók

A Flamcovent Smart, Flamco Clean Smart és Flamcovent Clean Smart  levegő- és iszapleválasztók a legkisebb mikrobuborékokat és a szennyeződések legapróbb részecskéit is eltávolítják a rendszerben keringő vízből. A Flamco Smart 60%-kal jobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos levegő- és iszapleválasztók, miközben az áramlási ellenállás elhanyagolható mértékűre csökken.

Flamco Clean Smart
A kompaktabb, könnyebb, és még hatékonyabb FlamcoClean Smart iszapleválasztók a legkisebb szennyeződések legapróbb részecskéit is eltávolítják a rendszerben keringő vízből. Szinte karbantartásmentesek, és az áramlási ellenállásuk elhanyagolhatóan kicsi.

Flamco T-plus csatlakozó idom
Egy egyedi termék a meglévő rendszerekben található elágazások (kórházak, ipari berendezések) problémamentes kialakítására. Az ötletes Flamco T-plus a találékony zsenialitás példája. A leggyorsabb és legegyszerűbb T-elágazó a világon, amely egyetlen egyszerű művelet segítségével tökéletes ágat hoz létre. A rendszert nem szükséges leüríteni és/vagy leállítani.


                                                          SZAKMAI NAPI AKCIÓ

Azok a szerelők, kivitelezők akik szabályosan regisztrálnak a rendezvények helyszínén a regisztrációs ívek kitöltésével, 5% kedvezményt kapnak minden Flamco Smart mágneses iszapleválasztóra, amelyet a rendezvény időpontjától számított egy hónapon belül egy alkalommal érvényesíthetnek a Megatherm szerelvénycentrumaiban.