HL szakmai napok a MEGATHERM szerelvénycentrumaiban

Helyszínek és időpontok:


2014. június 05. csütörtök   07:00-12:00 Megatherm Érd kisker(Riminyáki út 39-41.)
2014. június 12. csütörtök   07:00-12:00 Megatherm Mór(Nemes út 21.)

Partnerünk a Megatherm üzleteiben rendezett szakmai napokon gyakorlati szerelési tanácsadással együtt mutatja be aktuális újdonságait.

Előre láthatóan a HL bemutatja – többek között - a

HL905 – falba süllyeszthető légbeszívót. A csempesíkban elhelyezett légbeeresztő előlapon keresztül elegendő levegőt juttat a rendszerbe, óvva ezzel vízbűzzárainkat a leszívó hatás ellen. A szerelvény kivehető szelepszerkezettel rendelkezik, igény esetén tisztítónyílásként is használható, falba integrálását beépítő ház segíti. Beépítése 4m-nél hosszabb oldalágak esetén javasolt.

HL531 – PrimusLine - Szuperalacsony zuhany résfolyókát, amelyet vágható, lejtéssel ellátott EPS építőelembe integráltak, kettős működésű, szabadalmaztatott „Primus” bűzzárral láttak el, hogy kiszáradás esetén is tökéletesen elzárja a csatornagázok feljutását. Emiatt a lefolyót bátran tervezhetjük be padlófűtés mellé, a fal és a padló találkozásához.

HL3020 – becsempézhető magasító elemet padlólefolyókhoz. Az elem a legtöbb padlólefolyóval együtt alkalmazható, így például HL510NPr-3020, vagy HL90Pr-3000 cikkszámok alatt a lefolyót a megszokott rács helyett a nemesacél keretes, becsempézhető lefolyólappal kapjuk. Az esztétikus kialakítás alkalmas teraszra és biztonsági padlószifonként egyaránt, de ajánljuk épített zuhanyzóba, szaunába, wellness terekbe egyaránt.

HL138 –  klíma- és kondenzátum szifont, amely falba süllyesztve a kondenzvíz bűzzáróan történő lefolyórendszerbe vezetésére szolgál. Vízbűzzár kazettája kivehető, mely a benne lévő golyónak köszönhetően kiszáradás esetén is bűzzáró.

HL530F – szuper alacsony, padlószintből indított zuhanyfolyóka árkot, amely vágással rövidíthető, és vízszigetelt építőeleme magában foglalja a nagy teljesítményű, kiszáradás esetén is bűzzáró "Primus" szifonbetéttel ellátott lefolyót, mely lehetővé teszi, hogy az elemet padlófűtés mellé is beépítsük. Kedvező ára miatt alacsonyabb költségvetésű fürdőszobákba is ajánlott, de nagy teljesítménye és árokhosszabbító blokkjai lehetőséget adnak kollégiumok, fürdők, munkahelyi és sportlétesítmények sorzuhanyzóinak kialakítására is.


                                                Szakmai napi AKCIÓ!

Az érdeklődő épületgépészeti kivitelezők, akik meghallgatják az újdonságokról szóló bemutatót, igazolást kapnak, amely feljogosítja őket, hogy 1 hónapon belül 1 alkalommal 5% kedvezménnyel vásárolják meg a Megatherm szerelvénycentrumokban a következő termékeket:

HL137/30 mosdószifon
HL137/40 mosdószifon
HL138      falba süllyesztett klíma- és kondenzátumszifon
HL531      "PIMUS LINE" zuhanyfolyóka (és opciós tartozékai)
HL905      falba süllyeszthető légbeszívó szelep (és opciós tartozékai).